Alle julevarer

Sorter etter:

Skandinavisk duftlys Jul

Duftlys, Jul, fra Skandinavisk. En varm, krydret duft av pepperkaker, honning, nellik og gløgg. Duftlyset er laget av en blanding av parfyme, RSPO-sertifisert palmevoks og mineralvoks. Veken er av 100 % bomull. Helt for hånd i et malt lysglass, brennetid ca. 45 timer.
74684

Skandinavisk duftlys jul mini

Duftlys mini, Jul, fra Skandinavisk. Ritualer, myter og magi; en varm, krydret duft av hjemmet rundt juletider. Den gode duften av nybakte pepperkaker, smletet honning, nellik og varm gløgg. Duftlyset er laget av en blanding av parfyme, RSPO-sertifisert palmevoks og mineralvoks. Veken er av 100 % bomull. Helt for hånd i et malt lysglass, brennetid ca. 16 timer.
97077

Skandinavisk duftlys snø mini

Duftlys mini, Snø, fra Skandinavisk. Lys opp den mørke vinternatten med duftnoter av vinterbær og frosne trær. Duftlyset er laget av en blanding av parfyme, FSC-sertifisert plantevoks og mineralvoks. Veken er av 100 % bomull. Helt for hånd i malte lysglass, brennetid ca. 16 timer.
97078
NY

aytm monili julepynt kremmerhus klar/gull

Monili julepynt, kremmerhus i klart glass med gullfarget metalloppheng, fra AYTM. Nydelig dekorasjon, gjør seg kjempefint på juletreet eller på en enkel gren i vinduskarmen. Fyll den gjerne med litt julegodt for ekstra fin julestemning.
97481
NY

aytm monili julepynt kremmerhus sort/gull

Monili julepynt, kremmerhus i sort/smoked glass med gullfarget metalloppheng, fra AYTM. Nydelig dekorasjon, gjør seg kjempefint på juletreet eller på en enkel gren i vinduskarmen. Fyll den gjerne med litt julegodt for ekstra fin julestemning
97482
NY

aytm monili julepynt kule klar/gull

Monili julepynt, kule i klart glass med gullfarget metalloppheng, fra AYTM. Nydelig dekorasjon, gjør seg kjempefint på juletreet eller på en enkel gren i vinduskarmen.
97484
NY

aytm monili julepynt kule sort/gull

Monili julepynt, kule i sort/smoked glass med gullfarget metalloppheng, fra AYTM. Nydelig dekorasjon, gjør seg kjempefint på juletreet eller på en enkel gren i vinduskarmen.
97483

ferm living ceramic ornament grønn

Ceramic Ornament i grønn, fra ferm LIVING.  Lekker pynt i håndlaget, glasert keramikk. Nydelig på juletreet, i vinduet eller på en enkel grein.   
91375

ferm living messing lysslukker

Lysslukker i messing, fra ferm LIVING.Dekorativ lysslukker, både praktisk og fin som pynt.
83235

ferm living ornament black splash

Ornament, Black Splash, fra ferm LIVING. Lekker juletrepynt i porselen. Kommer med oppheng i lær.
83232

ferm living ornament blue splash

Ornament, Blue Splash, fra ferm LIVING. Lekker juletrepynt i porselen. Kommer med oppheng i lær.
83233

ferm living winterland brass tree solid

Winterland Brass Tree, solid, fra ferm LIVING.  Lag ditt eget lille vinterland med dette vakre, minimalistiske treet i massiv messing. Gjør seg fint alene eller i kombinasjon med resten av Winterland-kolleksjonen. Treet har en matt finish.   
91371

skandinavisk duftlys mini sett jul

Duftlys, mini sett Jul, fra Skandinavisk. Med luktene Jul, Hygge, Skog og Flamma. Perfekt til førjulstid og julekos. Duftlysene er laget av en blanding av parfyme, FSC-sertifisert plantevoks og mineralvoks. Veken er av 100 % bomull. Helt for hånd i malte lysglass, brennetid ca. 16 timer. Glassene kan gjerne bruks om igjen med telys.
84906