• aytm grasil lysestake forest/gull - slideshow 1
  • aytm grasil lysestake forest/gull - slideshow 2
  • aytm grasil lysestake forest/gull - slideshow 3
  • aytm grasil lysestake forest/gull - slideshow 4

aytm grasil lysestake forest/gull

Varenummer: 102846
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Lysestake, Grasil i forest/gull, fra AYTM. Lekker lysestake i perfekt kombinasjon mellom marmor og jern. Med en solid base i grønn marmor og en utsøkt, gullfarget lysholder, sørger Grasil lysestake for en uslåelig eleganse og et helt unikt uttrykk. Et stemningsskapende dekorelement og et blikkfang i hjemmet.

Lysestake, Grasil i forest/gull, fra AYTM.

Lekker lysestake i perfekt kombinasjon mellom marmor og jern. Med en solid base i grønn marmor og en utsøkt, gullfarget lysholder, sørger Grasil lysestake for en uslåelig eleganse og et helt unikt uttrykk. Et stemningsskapende dekorelement og et blikkfang i hjemmet.

 

Length 13,5 cm
Width 8 cm
Height 43,5 cm
Colour Mørk grønn
Material Marmor, jern

aytm grasil lysestake sort/gull

Lysestake, Grasil i sort/gull, fra AYTM. Lekker lysestake i perfekt kombinasjon mellom marmor og jern. Med en solid base i sort marmor og en utsøkt, gullfarget lysholder, sørger Grasil lysestake for en uslåelig eleganse og et helt unikt uttrykk. Et stemningsskapende dekorelement og et blikkfang i hjemmet.
102845

aytm manu lysslukker gull

Lysslukker, Manu, fra AYTM. Elegant, gullfarget lysslukker. Så dekorativ at den fint kan ligge framme.
102842

aytm tota lanterne glass black/forest

Lanterne, Tota i fargen black/forest, fra AYTM.  Nydelig, håndlaget lanterne i avrundet glass. Tenn lys og skap en koselig atmosfære i hjemmet - sommer, høst, vinter og vår.
93163

aytm turris lanterne mint/sort

Lanterne, Turris i mint/sort, fra AYTM. Lys opp mørke vinterdager eller sene sommerkvelder med denne stilige lanternen i farget glass og sort jern. Designet er enkelt og geometrisk, med rene, ryddige linjer som passer inn i de fleste interiør. Turris lanterne er like fin på verandaen som på stua, eller utenfor hoveddøren som en hyggelig velkomst til dine gjester.
102853