• aytm spatia vase navy - slideshow 1
  • aytm spatia vase navy - slideshow 2

aytm spatia vase navy

Varenummer: 90799
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Vase, Spatia i fargen navy, fra AYTM.  Nydelig, håndlaget glassvase. Perfekt til favorittblomstene. Små variasjoner i form og farge kan forekomme.

Vase, Spatia i fargen navy, fra AYTM

Nydelig, håndlaget glassvase. Perfekt til favorittblomstene. Små variasjoner i form og farge kan forekomme.

Diameter 13 cm
Height 19 cm
Colour Blå
Material Glass

aytm spatia vase rose

Vase, Spatia i fargen rose, fra AYTM.  Nydelig, håndlaget glassvase. Perfekt til favorittblomstene. Små variasjoner i form og farge kan forekomme.
90800

ferm living cast iron lysestake mørk blå

Cast Iron lysestake i mørk blå, fra ferm LIVING. Minimalistisk lysestake i støpejern, en flott detalj i hvilket som helst interiør. Fin alene, fin sammen med andre farger og størrelser.
90423

ferm living duftlys blue

Duftlys, blue, fra ferm LIVING. Tenn lys og fyll rommet med en deilig duft av fiken. Duftlyset er laget av soyavoks og kommer i en lekker krukke i keramikk, dekorert med flott glasur. Brenntiden er ca. 70 timer.
90430

Fine little day gran putetrekk blå/hvit

Gran putetrekk i blå/hvit, fra Fine Little Day. Stilig putetrekk med grantremønster, inspirert av de skandinaviske skoger, designet av Elisabth Dunker. Putetrekket har trykk på begge sider, og er fremstilt av GOTS-sertifisert økologisk bomull. Innerpute 50x50 anbefales (ikke inkludert). Trekket lukkes med glidelås, og kan vaskes i maskin på 40 grader.
91178