• aytm stilla puff rose - slideshow 1
  • aytm stilla puff rose - slideshow 2

aytm stilla puff rose

Varenummer: 93162
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Puff, Stilla i fargen rose, fra AYTM. Lekker, dråpeformet puff, med trekk i den mykeste fløyel. Bruk den som sittemøbel, som hvile til føttene, eller som et dekorativt lite sidebord.  

Puff, Stilla i fargen rose, fra AYTM.

Lekker, dråpeformet puff, med trekk i den mykeste fløyel. Bruk den som sittemøbel, som hvile til føttene, eller som et dekorativt lite sidebord.

 

Width 60 cm
Height 35 cm
Colour Rosa
Material Kaldskum, bomullsfløyel

aytm stilla puff forest

Puff, Stilla i fargen forest, fra AYTM. Lekker, dråpeformet puff, med trekk i den mykeste fløyel. Bruk den som sittemøbel, som hvile til føttene, eller som et dekorativt lite sidebord.  
93161

aytm ovali knagg rosa

Knagg, Ovali i rosa, fra AYTM.  Funksjonell og dekorativ knagg med speiloverflate, noe som skaper lekne refleksjoner av lys og gjenstander. Kommer med skrue for oppheng.  
93159

aytm spatia vase rose

Vase, Spatia i fargen rose, fra AYTM.  Nydelig, håndlaget glassvase. Perfekt til favorittblomstene. Små variasjoner i form og farge kan forekomme.
90800

House of Rym heavenly honeycomb pledd rose

Pledd, Heavenly honeycomb/rose, fra House of Rym.  Kjempefint pledd, jacquard-vevd i 100 % bomull. Pynt opp sofaen eller senga, eller svøp deg inn på kalde dager. Håndvaskes på 30° C. Tørkes flatt, kan krympe noe.  
72073