BØRSTER

Sorter etter:

Iris Hantverk Neglebørste Lovisa dobbel

Neglebørste Lovisa dobbel, fra Iris Hantverk.Fin neglebørste i oljet eik, dobbelstsidig og med et godt grep. Den lille børsten på oversiden er noe stivere og spesielt godt egnet til rengjøring under neglene.  
67059

Iris Hantverk ansiktsbørste

Ansiktsbørste laget av eik og hestehår, fra Iris Hantverk.Bruk børsten våt med ditt ansikts rensing lotion for å fjerne sminke, smuss , og samtidig kvitte deg med døde hudceller. 
72973

Iris Hantverk badebørste Lovisa

Badebørste, Lovisa, fra Iris Hantverk. Effektiv badebørste laget av oljet eik og hestehår. La børsten tørke stående på børsten, så vannet transporteres bort fra treet som er mer sensistiv mot fuktighet.  
60226

Iris Hantverk badebørste med skaft

Badebørste, Lovisa, med skaft fra Iris Hantverk. 
72974

Iris Hantverk dobørste

Dobørste fra svenske Iris Hantverk. Børsten er laget av bjørk og polypropen, basen er laget av myk betong. Myk betong er et unikt materiale; ved tilsetning av polymer (plast) blir betongen tre ganger så elastisk som vanlig betong. Myk betong er ikke så mykt at det kan bøyes, det er fortsatt et steinmateriale, men det har en behagelig, varm og myk overflatefølelse. Myk betong inneholder ikke miljøskadelige stoffer. 
60227

Iris Hantverk hårbørste

Rektangulær hårbørste fra svenske Iris Hantverk. Avlang børste av bøk med svinebust. Myk og skånsom mot hår og hodebunn. Svinebusten transporterer hårets naturlige oljer fra hodebunnen ut i lengdene, og gjør håret mykt og glansfullt. Velegnet som stylingbørste til kort og mellomlangt hår.
78554

Iris Hantverk hårbørste

Hårbørste fra Iris Hantverk. Fin hårbørste i bøk, med trepinner som gir skjønn hodebunnsmassasje. Børsten er skånsom for håret, og er velegnet til langt og tykt hår.
70728

Iris Hantverk hårbørste stor

Hårbørste, stor, fra svensk Iris Hantverk.Stor børste av bøk med svinebust. Myk og skånsom mot hår og hodebunn. Svinebusten transporterer hårets naturlige oljer fra hodebunnen ut i lengdene, og gjør håret mykt og glansfullt. Velegnet til alle hårtyper.
78553

Iris Hantverk neglebørste Lovisa enkel

Neglebørste, Lovisa enkel, fra Iris Hantverk.Neglebørste i oljet eik, til rengjøring av hender og negler. Børsten har et godt grep.
70660

Iris Hantverk neglebørste Lovisa m/snor

Neglebørste, Lovisa m/snor, fra Iris Hantverk.Neglebørste i oljet eik, til rengjøring av hender og negler. Kommer med praktisk snor for oppheng.
70741

Iris Hantverk skrubbebørste håndtak

Allsidig skrubbebørste med håndtak, fra Iris Hantverk. Skrubbebørsten er litt grov, og kan fint brukes ute, såvel som til rengjøringen inne.
85814

Iris Hantverk skurebørste S-form

Håndholdt skurebørste fra Iris Hantverk. Børsten har s-form, som gjør at den ligger godt i hånden. Skurebørsten er er fin til grovere rengjøring ute, såvel som inne.
85813