• doli drikkeflaske blå - slideshow 1
  • doli drikkeflaske blå - slideshow 2
  • doli drikkeflaske blå - slideshow 3
  • doli drikkeflaske blå - slideshow 4

doli drikkeflaske blå

Varenummer: 98165
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Drikkeflaske, blå, fra Doli. Lekker flaske i minimalistisk og tidløst design, egnet for både varme og kalde drikker (uten kullsyre). Drikkeflasken er laget av borosilicate glass, en type glass som er mer varmebestandig og mye lettere enn vanlig glass. Coveret er laget av næringsmiddelkvalitets silikon, og sørger for et godt grep i tillegg til at det beskytter glassflasken. Det lekkasjesikre lokket er laget av samme type silikon. Både coveret og lokket kan fjernes helt fra flasken. Doli drikkeflaske er fri for BPA og miljøgifter, og alle delene kan vaskes i oppvaskmaskin. Leveres i en elegant gaveeske. ​ Når flasken ikke er i bruk, anbefaler vi at den oppbevares med lokket av, for å hindre bakterievekst.

Drikkeflaske, blå, fra Doli. Lekker flaske i minimalistisk og tidløst design, egnet for både varme og kalde drikker (uten kullsyre). Drikkeflasken er laget av borosilicate glass, en type glass som er mer varmebestandig og mye lettere enn vanlig glass. Coveret er laget av næringsmiddelkvalitets silikon, og sørger for et godt grep i tillegg til at det beskytter glassflasken. Det lekkasjesikre lokket er laget av samme type silikon. Både coveret og lokket kan fjernes helt fra flasken. Doli drikkeflaske er fri for BPA og miljøgifter, og alle delene kan vaskes i oppvaskmaskin. Leveres i en elegant gaveeske.

Når flasken ikke er i bruk, anbefaler vi at den oppbevares med lokket av, for å hindre bakterievekst.

 

Weight 345 g
Diameter 7 cm
Height 23 cm
volume 550 ml
Colour Blå
Material Glass, silikon

doli drikkeflaske grå

Drikkeflaske, grå, fra Doli. Lekker flaske i minimalistisk og tidløst design, egnet for både varme og kalde drikker (uten kullsyre). Drikkeflasken er laget av borosilicate glass, en type glass som er mer varmebestandig og mye lettere enn vanlig glass. Coveret er laget av næringsmiddelkvalitets silikon, og sørger for et godt grep i tillegg til at det beskytter glassflasken. Det lekkasjesikre lokket er laget av samme type silikon. Både coveret og lokket kan fjernes helt fra flasken. Doli drikkeflaske er fri for BPA og miljøgifter, og alle delene kan vaskes i oppvaskmaskin. Leveres i en elegant gaveeske. ​ Når flasken ikke er i bruk, anbefaler vi at den oppbevares med lokket av, for å hindre bakterievekst.
98166

doli drikkeflaske mint

Drikkeflaske, mint, fra Doli. Lekker flaske i minimalistisk og tidløst design, egnet for både varme og kalde drikker (uten kullsyre). Drikkeflasken er laget av borosilicate glass, en type glass som er mer varmebestandig og mye lettere enn vanlig glass. Coveret er laget av næringsmiddelkvalitets silikon, og sørger for et godt grep i tillegg til at det beskytter glassflasken. Det lekkasjesikre lokket er laget av samme type silikon. Både coveret og lokket kan fjernes helt fra flasken. Doli drikkeflaske er fri for BPA og miljøgifter, og alle delene kan vaskes i oppvaskmaskin. Leveres i en elegant gaveeske. ​ Når flasken ikke er i bruk, anbefaler vi at den oppbevares med lokket av, for å hindre bakterievekst.
98164

doli drikkeflaske rosa

Drikkeflaske, rosa, fra Doli. Lekker flaske i minimalistisk og tidløst design, egnet for både varme og kalde drikker (uten kullsyre). Drikkeflasken er laget av borosilicate glass, en type glass som er mer varmebestandig og mye lettere enn vanlig glass. Coveret er laget av næringsmiddelkvalitets silikon, og sørger for et godt grep i tillegg til at det beskytter glassflasken. Det lekkasjesikre lokket er laget av samme type silikon. Både coveret og lokket kan fjernes helt fra flasken. Doli drikkeflaske er fri for BPA og miljøgifter, og alle delene kan vaskes i oppvaskmaskin. Leveres i en elegant gaveeske. Når flasken ikke er i bruk, anbefaler vi at den oppbevares med lokket av, for å hindre bakterievekst.
98163