ferm LIVING

ferm LIVING har røtter fra Danmark, og ble grunnlagt i 2005 av Trine Andersen. Designfilosofien deres bygger på skandinaviske designtradisjoner og retrosjarme, men med et grafisk, moderne uttrykk. ferm LIVING foretrekker tradisjonelle håndtverksmaterialer, og velger bærekraftige og økologiske alternativ der det er mulig.  

Sorter etter:

Ferm LIVING perm splash hvit

Perm splash i hvit fra ferm LIVING. Laget av 100% resirkulert papp. A4 størrelse med 2 ringer.
77897

Ferm Living Neu skål

Skål, Neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.  
75156

Ferm Living kurv stick liten

Stick kurv, liten, fra ferm LIVING.  Tøykurv i 100 % økologisk bomull. Fin til oppbevaring av småting i hjemmet. Kan også brukes som potteskjuler. Mønsteret er trykt for hånd, variasjoner kan dermed forekomme.
77896

Ferm Living neu kopp

Kopp, Neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
75154

Ferm Living neu liten mugge

Liten mugge, Neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
75153

Ferm Living neu middagstallerken

Middagstallerken, neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
77904

Ferm Living neu mugge

Mugge, Neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
75152

Ferm Living neu serveringsfat

Serveringsfat, Neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
75155

Ferm Living neu skål liten

Liten skål, Neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.  
77902

Ferm Living neu tallerken

Tallerken, Neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
77903

Ferm Living skjeer messing 2pk

Skjeer, messing, 2pk fra ferm LIVING.  Lekre skjeer med matt finish. Håndvask anbefales.  
77835

Ferm living hexagon serviettring 4pk

4 pk serviettringer, Hexagon, fra Ferm Living.  Tilfør selskapsbordet en eksklusiv look med disse serviettringene i massiv messing. 
75125