ferm LIVING

ferm LIVING har røtter fra Danmark, og ble grunnlagt i 2005 av Trine Andersen. Designfilosofien deres bygger på skandinaviske designtradisjoner og retrosjarme, men med et grafisk, moderne uttrykk. ferm LIVING foretrekker tradisjonelle håndtverksmaterialer, og velger bærekraftige og økologiske alternativ der det er mulig.  

Sorter etter:

Ferm Living neu kopp

Kopp, Neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
75154

Ferm Living neu liten mugge

Liten mugge, Neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
75153

Ferm Living neu middagstallerken

Middagstallerken, neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
77904

Ferm Living neu mugge

Mugge, Neu, fra Ferm Living. Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den
75152

Ferm Living neu serveringsfat

Serveringsfat, Neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
75155

Ferm Living neu skål liten

Liten skål, Neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.  
77902

Ferm Living neu tallerken

Tallerken, Neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
77903

Ferm Living skjeer messing 2pk

Skjeer, messing, 2pk fra ferm LIVING.  Lekre skjeer med matt finish. Håndvask anbefales.  
77835

Ferm living hexagon serviettring 4pk

4 pk serviettringer, Hexagon, fra Ferm Living.  Tilfør selskapsbordet en eksklusiv look med disse serviettringene i massiv messing. 
75125

Ferm living toalettpapirholder svart

Toalettpapirholder i svart fra ferm LIVING.  Enkel og elegant holder i sort metall og sortbeiset eik.   
77834

ferm LIVING Hexagon potteskjuler XL

Hexagon potteskjuler i XL, fra ferm LIVING. Potteskjuleren er framstilt av messing, med en lekker matt finish. Kan også brukes til oppbevaring av diverse småting. Passer til plant stand stor størrelse. 
83038

ferm LIVING salatbestikk messing

Salatbestikk i massiv messing, fra ferm LIVING. Lekkert salatbestikk som gjør stas på enhver salat. Håndvask anbefales. Poleres ved behov.
75161