• ferm living angle strikket pute dusty blue - slideshow 1

ferm living angle strikket pute dusty blue

Varenummer: 93339
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Strikket pute, Angle i dusty blue, fra ferm LIVING.  Dekorativ pute, med moderne mønster i kombinasjon med klassisk ribbestrikk. Putetrekket er strikket av myk bomull i stilige blokkfarger, og gjør seg utmerket i sofaen, godstolen eller i senga. Putetrekket er avtakbart og kan vaskes på 30 grader finvask.

Strikket pute, Angle i dusty blue, fra ferm LIVING

Dekorativ pute, med moderne mønster i kombinasjon med klassisk ribbestrikk. Putetrekket er strikket av myk bomull i stilige blokkfarger, og gjør seg utmerket i sofaen, godstolen eller i senga. Putetrekket er avtakbart og kan vaskes på 30 grader finvask.

Length 60 cm
Width 40 cm
Colour Multi
Material Bomull, fjær og dun

ferm living duftlys blue

Duftlys, blue, fra ferm LIVING. Tenn lys og fyll rommet med en deilig duft av fiken. Duftlyset er laget av soyavoks og kommer i en lekker krukke i keramikk, dekorert med flott glasur. Brenntiden er ca. 70 timer.
90430

ferm living squares pledd grå/sort

Squares pledd, grå/sort, fra ferm LIVING.  Pynt opp sofaen, senga eller godstolen, eller bruk det myke pleddet til å holde deg varm på kjølige dager. Jacquard-strikket i 100 % bomull. Vaskes på 30ºC finvask.
1055850

ferm living vaser collect multi

Vaser, Collect, multifarget, fra ferm LIVING. Nydelig sett med fire separate vaser i ulike størrelser og farger. Vasene er laget av keramikk og malt med gummimaling, noe som gir en myk overflate og et mykt uttrykk. Bruk dem en og en eller sammen, og fyll dem med friske blomster eller enkle grener.
79533