• ferm living vaser collect multi - slideshow 1
  • ferm living vaser collect multi - slideshow 2
  • ferm living vaser collect multi - slideshow 3
  • ferm living vaser collect multi - slideshow 4

ferm living vaser collect multi

Varenummer: 79533
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Vaser, Collect, multifarget, fra ferm LIVING. Nydelig sett med fire separate vaser i ulike størrelser og farger. Vasene er laget av keramikk og malt med gummimaling, noe som gir en myk overflate og et mykt uttrykk. Bruk dem en og en eller sammen, og fyll dem med friske blomster eller enkle grener.

Vaser, Collect, multifarget, fra ferm LIVING.

Nydelig sett med fire separate vaser i ulike størrelser og farger. Vasene er laget av keramikk og malt med gummimaling, noe som gir en myk overflate og et mykt uttrykk. Bruk dem en og en eller sammen, og fyll dem med friske blomster eller enkle grener.

Diameter 14,5 cm
Height 19,5 cm
Colour Multi
Material Keramikk

ferm living cast iron lysestake dus grønn

Cast Iron lysestake i dus grønn, fra ferm LIVING. Minimalistisk lysestake i støpejern, en flott detalj i hvilket som helst interiør. Fin alene, fin sammen med andre farger og størrelser.
90420

ferm living duftlys blue

Duftlys, blue, fra ferm LIVING. Tenn lys og fyll rommet med en deilig duft av fiken. Duftlyset er laget av soyavoks og kommer i en lekker krukke i keramikk, dekorert med flott glasur. Brenntiden er ca. 70 timer.
90430
Tilbud

ferm living plant box blå

Plant box, blå, fra ferm LIVING. Elegant og tidløs plantekasse i pulverlakkert metall. Meget dekorativ med planter, men kan også brukes til for eksempel bøker. 
83071

ferm living sculpt vase corset rust

Sculpt vase, Corset i rustrød, fra ferm LIVING. Elegant og skulpturell vase i porselen, med matt utside og glasert innside. Perfekt til favorittblomstene, enkle grener eller friske blader.
90439