ferm LIVING

ferm LIVING har røtter fra Danmark, og ble grunnlagt i 2005 av Trine Andersen. Designfilosofien deres bygger på skandinaviske designtradisjoner og retrosjarme, men med et grafisk, moderne uttrykk. ferm LIVING foretrekker tradisjonelle håndtverksmaterialer, og velger bærekraftige og økologiske alternativ der det er mulig.  

Sorter etter:

Ferm LIVING perm splash hvit

Perm splash i hvit fra ferm LIVING. Laget av 100% resirkulert papp. A4 størrelse med 2 ringer.
77897

Ferm Living Neu skål

Skål, Neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.  
75156

Ferm Living kurv stick liten

Stick kurv, liten, fra ferm LIVING.  Tøykurv i 100 % økologisk bomull. Fin til oppbevaring av småting i hjemmet. Kan også brukes som potteskjuler. Mønsteret er trykt for hånd, variasjoner kan dermed forekomme.
77896

Ferm Living neu kopp

Kopp, Neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
75154

Ferm Living neu liten mugge

Liten mugge, Neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
75153

Ferm Living neu middagstallerken

Middagstallerken, neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
77904

Ferm Living neu mugge

Mugge, Neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
75152

Ferm Living neu serveringsfat

Serveringsfat, Neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
75155

Ferm Living neu skål liten

Liten skål, Neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.  
77902

Ferm Living neu tallerken

Tallerken, Neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
77903

Ferm Living skjeer messing 2pk

Skjeer, messing, 2pk fra ferm LIVING.  Lekre skjeer med matt finish. Håndvask anbefales.  
77835

Ferm living hexagon serviettring 4pk

4 pk serviettringer, Hexagon, fra Ferm Living.  Tilfør selskapsbordet en eksklusiv look med disse serviettringene i massiv messing. 
75125

Ferm living kurv triangle liten

Triangle kurv, liten, fra ferm LIVING.  Tøykurv i 100 % økologisk bomull. Fin til oppbevaring av småting i hjemmet. Kan også brukes som potteskjuler. Mønsteret er trykt for hånd, variasjoner kan dermed forekomme.
77895

Ferm living toalettpapirholder svart

Toalettpapirholder i svart fra ferm LIVING.  Enkel og elegant holder i sort metall og sortbeiset eik.   
77834

ferm LIVING Hexagon potteskjuler XL

Hexagon potteskjuler i XL, fra ferm LIVING. Potteskjuleren er framstilt av messing, med en lekker matt finish. Kan også brukes til oppbevaring av diverse småting. Passer til plant stand stor størrelse. 
83038

ferm LIVING forkle grå

Forkle i grått, fra ferm LIVING. Gjør stas på matlagingen med dette lekre forkleet i bomull, med justerbare og avtagbare stropper i skinn. 
83055

ferm living akin strikket gryteklut beige

Strikket kjøkkenklut, Akin i beige, fra ferm LIVING. Dekorativ kjøkkenklut i myk bomull. Kan vaskes på 40ºC.  
93347

ferm living akin strikket kjøkkenhåndkle beige

Strikket kjøkkenhåndkle, Akin i beige, fra ferm LIVING. Dekorativt kjøkkenhåndkle i myk bomull, med herlige fargekombinasjoner i et enkelt, grafisk mønster. Kan vaskes på 40ºC.
93349

ferm living akin strikket kjøkkenklut rose

Strikket kjøkkenklut, Akin i rose, fra ferm LIVING. Dekorativ kjøkkenklut i myk bomull. Kan vaskes på 40ºC.
93346

ferm living angle strikket pute dusty blue

Strikket pute, Angle i dusty blue, fra ferm LIVING.  Dekorativ pute, med moderne mønster i kombinasjon med klassisk ribbestrikk. Putetrekket er strikket av myk bomull i stilige blokkfarger, og gjør seg utmerket i sofaen, godstolen eller i senga. Putetrekket er avtakbart og kan vaskes på 30 grader finvask.
93339

ferm living blend kjøkkenhåndkle fersken

Kjøkkenhåndkle, Blend i fersken, fra ferm LIVING.Lekkert kjøkkenhåndkle i en delikat ferskenfarge og med dekorative frynsekanter. Håndkleet er framstilt av 50 % bomull og 50 % lin, er slitesterkt og har god oppsugingsevne. Kan vaskes på 40ºC. 
93353

ferm living blend kjøkkenhåndkle grå

Kjøkkenhåndkle, Blend i grå, fra ferm LIVING.Lekkert kjøkkenhåndkle i en delikat grånyanse og med dekorative frynsekanter. Håndkleet er framstilt av 50 % bomull og 50 % lin, er slitesterkt og har god oppsugingsevne. Kan vaskes på 40ºC. 
93351

ferm living blend kjøkkenhåndkle grønn

Kjøkkenhåndkle, Blend i grønn, fra ferm LIVING.'Lekkert kjøkkenhåndkle i en delikat grønnfarge og med dekorative frynsekanter. Håndkleet er framstilt av 50 % bomull og 50 % lin, er slitesterkt og har god oppsugingsevne. Kan vaskes på 40ºC. 
93352

ferm living block lysestake liten

Lysestake, Block i liten størrelse, fra ferm LIVING. Elegant og minimalistisk lysestake i matt messing. Det tunge metallet og det balanserte designet, gjør lysestaken robust og stabil for lange kronelys. 
93335

ferm living block lysestake stor

Lysestake, Block i stor størrelse, fra ferm LIVING. Elegant og minimalistisk lysestake i matt messing. Det tunge metallet og det balanserte designet, gjør lysestaken robust og stabil for høye kubbelys, såvel som for enkle telys. Lysestaken passer for lys med diameter opptil 5,8 cm.  
93336

ferm living cast iron lysestake dus grønn

Cast Iron lysestake i dus grønn, fra ferm LIVING. Minimalistisk lysestake i støpejern, en flott detalj i hvilket som helst interiør. Fin alene, fin sammen med andre farger og størrelser.
90420

ferm living cast iron lysestake mørk blå

Cast Iron lysestake i mørk blå, fra ferm LIVING. Minimalistisk lysestake i støpejern, en flott detalj i hvilket som helst interiør. Fin alene, fin sammen med andre farger og størrelser.
90423

ferm living cast iron lysestake rust

Cast Iron lysestake i rustrød, fra ferm LIVING. Minimalistisk lysestake i støpejern, en flott detalj i hvilket som helst interiør. Fin alene, fin sammen med andre farger og størrelser.
90424

ferm living cast iron lysestake sort

Cast Iron lysestake i sort, fra ferm LIVING. Minimalistisk lysestake i støpejern, en flott detalj i hvilket som helst interiør. Fin alene, fin sammen med andre farger og størrelser.
90421

ferm living cast iron lysestake spott

Cast Iron lysestake, spott, fra ferm LIVING. Minimalistisk lysestake i støpejern, en flott detalj i hvilket som helst interiør. Fin alene, fin sammen med andre farger og størrelser.
90422

ferm living ceramic ornament grønn

Ceramic Ornament i grønn, fra ferm LIVING.  Lekker pynt i håndlaget, glasert keramikk. Nydelig på juletreet, i vinduet eller på en enkel grein.   
91375

ferm living dual gulvvase liten

Gulvvase, Dual i liten størrelse, fra ferm LIVING.Berik interiøret med denne vakre vasen i keramikk. Med sin avdempede farge passer den til det meste, og er nydelig med store blomster, blader eller enkle grener.
93354

ferm living dual gulvvase medium

Gulvvase, Dual i medium størrelse, fra ferm LIVING.Berik interiøret med denne vakre vasen i keramikk. Med sitt enkle uttrykk passer den inn i de fleste hjem, og er nydelig med store blomster, blader eller enkle grener. 
93355

ferm living duftlys blue

Duftlys, blue, fra ferm LIVING. Tenn lys og fyll rommet med en deilig duft av fiken. Duftlyset er laget av soyavoks og kommer i en lekker krukke i keramikk, dekorert med flott glasur. Brenntiden er ca. 70 timer.
90430

ferm living duftlys green

Duftlys, green, fra ferm LIVING. Tenn lys og fyll rommet med en deilig duft av fiken. Duftlyset er laget av soyavoks og kommer i en lekker krukke i keramikk, dekorert med flott glasur. Brenntiden er ca. 70 timer.
90429

ferm living duftlys red

Duftlys, red, fra ferm LIVING. Tenn lys og fyll rommet med en deilig duft av fiken. Duftlyset er laget av soyavoks og kommer i en lekker krukke i keramikk, dekorert med flott glasur. Brenntiden er ca. 70 timer.
90428