ferm LIVING

ferm LIVING har røtter fra Danmark, og ble grunnlagt i 2005 av Trine Andersen. Designfilosofien deres bygger på skandinaviske designtradisjoner og retrosjarme, men med et grafisk, moderne uttrykk. ferm LIVING foretrekker tradisjonelle håndtverksmaterialer, og velger bærekraftige og økologiske alternativ der det er mulig.  

Sorter etter:

Ferm Living neu kopp

Kopp, Neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
75154

Ferm Living neu liten mugge

Liten mugge, Neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
75153

Ferm Living neu middagstallerken

Middagstallerken, neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
77904

Ferm Living neu mugge

Mugge, Neu, fra Ferm Living. Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den
75152

Ferm Living neu serveringsfat

Serveringsfat, Neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
75155

Ferm Living neu skål liten

Liten skål, Neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.  
77902

Ferm Living neu tallerken

Tallerken, Neu, fra Ferm Living.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
77903

Ferm Living skjeer messing 2pk

Skjeer, messing, 2pk fra ferm LIVING.  Lekre skjeer med matt finish. Håndvask anbefales.  
77835

Ferm living hexagon serviettring 4pk

4 pk serviettringer, Hexagon, fra Ferm Living.  Tilfør selskapsbordet en eksklusiv look med disse serviettringene i massiv messing. 
75125

Ferm living toalettpapirholder svart

Toalettpapirholder i svart fra ferm LIVING.  Enkel og elegant holder i sort metall og sortbeiset eik.   
77834

ferm LIVING Hexagon potteskjuler XL

Hexagon potteskjuler i XL, fra ferm LIVING. Potteskjuleren er framstilt av messing, med en lekker matt finish. Kan også brukes til oppbevaring av diverse småting. Passer til plant stand stor størrelse. 
83038

ferm LIVING forkle grå

Forkle i grått, fra ferm LIVING. Gjør stas på matlagingen med dette lekre forkleet i bomull, med justerbare og avtagbare stropper i skinn. 
83055

ferm LIVING salatbestikk messing

Salatbestikk i massiv messing, fra ferm LIVING. Lekkert salatbestikk som gjør stas på enhver salat. Håndvask anbefales. Poleres ved behov.
75161

ferm living akin strikket kjøkkenhåndkle beige

Strikket kjøkkenhåndkle, Akin i beige, fra ferm LIVING. Dekorativt kjøkkenhåndkle i myk bomull, med herlige fargekombinasjoner i et enkelt, grafisk mønster. Kan vaskes på 40ºC.
93349

ferm living akin strikket kjøkkenklut beige

Strikket kjøkkenklut, Akin i beige, fra ferm LIVING.Dekorativ kjøkkenklut i myk bomull. Kan vaskes på 40ºC. 
93347

ferm living akin strikket kjøkkenklut rose

Strikket kjøkkenklut, Akin i rose, fra ferm LIVING. Dekorativ kjøkkenklut i myk bomull. Kan vaskes på 40ºC.
93346

ferm living blend kjøkkenhåndkle fersken

Kjøkkenhåndkle, Blend i fersken, fra ferm LIVING.Lekkert kjøkkenhåndkle i en delikat ferskenfarge og med dekorative frynsekanter. Håndkleet er framstilt av 50 % bomull og 50 % lin, er slitesterkt og har god oppsugingsevne. Kan vaskes på 40ºC. 
93353

ferm living blend kjøkkenhåndkle grå

Kjøkkenhåndkle, Blend i grå, fra ferm LIVING.Lekkert kjøkkenhåndkle i en delikat grånyanse og med dekorative frynsekanter. Håndkleet er framstilt av 50 % bomull og 50 % lin, er slitesterkt og har god oppsugingsevne. Kan vaskes på 40ºC. 
93351

ferm living blend kjøkkenhåndkle grønn

Kjøkkenhåndkle, Blend i grønn, fra ferm LIVING.'Lekkert kjøkkenhåndkle i en delikat grønnfarge og med dekorative frynsekanter. Håndkleet er framstilt av 50 % bomull og 50 % lin, er slitesterkt og har god oppsugingsevne. Kan vaskes på 40ºC. 
93352

ferm living block lysestake liten

Lysestake, Block i liten størrelse, fra ferm LIVING. Elegant og minimalistisk lysestake i matt messing. Det tunge metallet og det balanserte designet, gjør lysestaken robust og stabil for lange kronelys. 
93335

ferm living block lysestake stor

Lysestake, Block i stor størrelse, fra ferm LIVING. Elegant og minimalistisk lysestake i matt messing. Det tunge metallet og det balanserte designet, gjør lysestaken robust og stabil for høye kubbelys, såvel som for enkle telys. Lysestaken passer for lys med diameter opptil 5,8 cm.  
93336

ferm living cast iron lysestake dus grønn

Cast Iron lysestake i dus grønn, fra ferm LIVING. Minimalistisk lysestake i støpejern, en flott detalj i hvilket som helst interiør. Fin alene, fin sammen med andre farger og størrelser.
90420

ferm living cast iron lysestake mørk blå

Cast Iron lysestake i mørk blå, fra ferm LIVING. Minimalistisk lysestake i støpejern, en flott detalj i hvilket som helst interiør. Fin alene, fin sammen med andre farger og størrelser.
90423

ferm living cast iron lysestake rust

Cast Iron lysestake i rustrød, fra ferm LIVING. Minimalistisk lysestake i støpejern, en flott detalj i hvilket som helst interiør. Fin alene, fin sammen med andre farger og størrelser.
90424

ferm living cast iron lysestake sort

Cast Iron lysestake i sort, fra ferm LIVING. Minimalistisk lysestake i støpejern, en flott detalj i hvilket som helst interiør. Fin alene, fin sammen med andre farger og størrelser.
90421

ferm living cast iron lysestake spott

Cast Iron lysestake, spott, fra ferm LIVING. Minimalistisk lysestake i støpejern, en flott detalj i hvilket som helst interiør. Fin alene, fin sammen med andre farger og størrelser.
90422

ferm living dual gulvvase liten

Gulvvase, Dual i liten størrelse, fra ferm LIVING.Berik interiøret med denne vakre vasen i keramikk. Med sin avdempede farge passer den til det meste, og er nydelig med store blomster, blader eller enkle grener.
93354

ferm living dual gulvvase medium

Gulvvase, Dual i medium størrelse, fra ferm LIVING.Berik interiøret med denne vakre vasen i keramikk. Med sitt enkle uttrykk passer den inn i de fleste hjem, og er nydelig med store blomster, blader eller enkle grener. 
93355

ferm living fein skje messing

Skje, Fein, fra ferm LIVING. Liten og søt messingfarget skje, perfekt til salt - eller sukkerskåla.
98579

ferm living herman klesstativ

Klesstativ, Herman, fra ferm LIVING.  Et elegant klesstativ, fint til klær på soverommet, håndklær på badet eller jakker og skjerf i gangen. Stativet er laget av pulverlakkert metall og holdes sammen av ei solid skinnsnor.
93337

ferm living knit strikket kjøkkenhåndkle rose

Strikket kjøkkenhåndkle, Akin i rose, fra ferm LIVING. Dekorativt kjøkkenhåndkle i myk bomull, med herlige fargekombinasjoner i et enkelt, grafisk mønster. Kan vaskes på 40ºC.  
93348

ferm living messing lysslukker

Lysslukker i messing, fra ferm LIVING.Dekorativ lysslukker, både praktisk og fin som pynt.
83235

ferm living neu krus

Krus, Neu, fra ferm LIVING.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.  
83044

ferm living neu serveringsfat Ø33

Serveringsfat Ø33, Neu, fra ferm LIVING.  Neu-serien i glasert steintøy er inspirert av Bauhaus-klassikere med enkle, geometriske linjer. Den "levende" glasuren har et fint spill, og gjør hvert produkt unikt. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
83045

ferm living plant box S mørk grønn

Plant box S, mørk grønn, fra ferm LIVING. Enkel og elegant oppbevaringsboks i pulverlakkert metall. Nydelig med blomster, planter og urter, men kan også brukes til for eksempel hansker og skjerf, baderomsartikler eller bøker og magasiner.
98583

ferm living plant box S rosa

Plant box S, rosa, fra ferm LIVING. Enkel og elegant oppbevaringsboks i pulverlakkert metall. Nydelig med blomster, planter og urter, men kan også brukes til for eksempel hansker og skjerf, baderomsartikler eller bøker og magasiner.
98582