• frama adam stol r031 H50 - slideshow 1
  • frama adam stol r031 H50 - slideshow 2

frama adam stol r031 H50

Varenummer: 106377
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Stol, Adam R031 i høyde 50 cm, fra Frama.

Stol, Adam R031 i høyde 50 cm, fra Frama.

Adam stool er designet av Toke Lauridsen, og er framstilt av pulverlakkert stål med et tynt sete i eik. Stolen er inspirert av industriell design, og er en enkel og funksjonell stol. Stolen er bygget på tanken om at den skal kunne brukes i alle rom, og hullet i setet gjør det lett å flytte den rundt etter behov. Stolens runde form gir en myk silhuett, og det enkle designet passer inn i de fleste interiør.

Diameter 31 cm
Height 50 cm
Material Stål, eik

frama adam stol h50 sort

Adam stool fra Frama er designet av Toke Lauridsen. Adam stool er inspirert av industriell design, og er en enkel og funksjonell stol. Stolen er bygget på tanken om at den skal kunne brukes i alle rom, og hullet i setet gjør det lett å flytte den rundt etter behov. Stolen er laget av pulverlakkert stål og et tynt sete av tre. Tilgjengelig i flere farger og høyder. Denne kommer i sort og er 50 cm høy.
73886

frama hylle 60cm eik/sort

Hylle 60cm i eik/sort, fra Frama. Hyllen er en nyfortolkning av det skandinaviske hylledesignet fra 50-tallet. Den har et sterkt og minimalistisk design, og med sin enkelhet og funksjonalitet gjør den seg utmerket hvor som helst i huset. 
73893