HappySweeds

Paraplyer med personlighet! Svenske HappySweeds designer dekorative paraplyer inspirert av hver sin "feel good" historie, som skal sørge for at dystre og regntunge dager skal føles litt bedre. Noen barn kastet papirfly fra Brooklyn Bidge da regnet plutselig begynte å pøse ned. Et av barna brettet ut et papirfly og brukte det som ly for regnet. Denne hendelsen inspirerte HappySweeds' aller første design, som fikk navnet "Brooklyn Bridge". 

Sorter etter:

happysweeds paraply Sky Lake

Paraply, Sky Lake, fra HappySweeds. Kjempefin og solid paraply, sort på innsiden, nydelig himmelprint på innsiden. En fullautomatisk, vindtett kompakt paraply, med solbeskyttelse UPF 50+. Det myke gummihåndtaket gir et godt grep, og har knapp for åpning og lukking. Et praktisk cover inkludert, og det hele kommer i en fin gaveeske. Sky Lake er der hvor himmelen møter havet, der alt er bare himmelsk.
98788

happysweeds paraply cherry

Paraply, Cherry, fra HappySweeds. Kjempefin og solid paraply, med bilde av kirsebærblomster mot blå himmel på innsiden. En fullautomatisk, vindtett kompakt paraply, med solbeskyttelse UPF 50+. Det myke gummihåndtaket gir et godt grep, og har knapp for åpning og lukking. Et praktisk cover inkludert, og det hele kommer i en fin gaveeske. Se opp på glade blomster hver dag året rundt, selv på de mørkeste dager!
98790

happysweeds paraply forest

Paraply, Forest, fra HappySweeds. Kjempefin og solid paraply, sort på utsiden, nydelig print av skog mot blå himmel på innsiden. En fullautomatisk, vindtett kompakt paraply, med solbeskyttelse UPF 50+. Det myke gummihåndtaket gir et godt grep, og har knapp for åpning og lukking. Et praktisk cover inkludert, og det hele kommer i en fin gaveeske. En følelse av frisk natur hvor enn du går.
98789