Humdakin

Det danske merket Humdakin holder til i Aarhus, og står for kvalitet, funksjonalitet og dansk design. Kolleksjonen består av hudpleieprodukter og moderne rengjøringsprodukter, inspirert av de danske skoger og kyster. I hudpleieproduktene og rengjøringsproduktene finnes nordiske ingredienser som tindved, kamille og salvie, som gir behagelige dufter som varer lenge. Produktene er milde, men effektive, og er enkle å bruke. Alle tekstiler er framstilt av GOTS-sertifisert økologisk bomull. 

Sorter etter:

Humdakin håndkrem

Håndkrem fra Humdakin.En lett og fuktighetsgivende håndkrem som trekker raskt inn i huden, og etterlater hendene myke, gjennomfuktet og med en behagelig, frisk duft. Kremen inneholder ingredienser som tindved og kamille, som er kjent for sine beroligende egenskaper. Produktet inneholder ingen parabener eller fargestoffer. 
93750

Humdakin universal rengjøringsmiddel

Universal rengjøringsmiddel fra Humdakin.Effektivt rengjøringsmiddel som fjerner alle urenheter fra malte overflater, tre ? og keramiske overflater. Produktet er beriket med antistatiske tilsetningsstoffer og naturlige ekstrakter fra tindved og salvie. Det etterlater ingen flekker og gir en frisk og behagelig duft. Trygg å bruke på alle overflater som tåler vann. Inneholder ingen parabener eller fargestoffer. 
93753

Humdakin vaskemiddel

Vaskemiddel fra Humdakin.Flytende vaskemiddel som hjelper til med å opprettholde mykheten og fargestabiliteten i klær og tekstiler. Vaskemiddelet er velegnet til vask av alle moderne tekstiler, farget tøy og sportsklær. Produktet inneholder ekstrakter fra tindved og kamille, som etterlater tekstilene med en behagelig og langvarig duft. Velegnet til alle typer vaskemaskiner, samt håndvask. Inneholder ingen parabener eller fagestoffer. Merk: Må ikke brukes på ull eller silke.
93754

humdakin håndsåpe

Håndsåpe fra Humdakin.Flytende, mild håndsåpe som effektivt rengjør og pleier hendene dine. Såpen inneholder ekstrakter fra tindved og kamille, som er kjent for sine beroligende og mykgjørende egenskaper, og dermed spesielt godt egnet for tørr og følsom hud. Produktet inneholder ingen parabener eller fargestoffer.
93749

humdakin jernbøtte firkantet

Jernbøtte, firkantet, fra Humdakin. Praktisk og dekorativ jernbøtte med 4 rom, kjempefin til urter, børster eller andre husholdningsprodukter. Et flott tilbehør til kjøkkenet eller vaskerommet.
102835

humdakin jernbøtte oval

Jernbøtte, oval, fra Humdakin. Praktisk og dekorativ jernbøtte med 6 rom, kjempefin til urter, børster eller andre husholdningsprodukter. Et flott tilbehør til kjøkkenet eller vaskerommet.
102834

humdakin oppvaskmiddel

Oppvaskmiddel fra Humdakin.Flytende oppvaskmiddel med naturlige ingredienser fra tindved og salvie. Sammensetningen av disse ingrediensene fjerner effektivt fett og smuss, samtidig som de beskytter huden og etterlater hendene dine myke og fine. Produktet etterlater kjøkkenet med en behagelig, mild og langvarig duft. Inneholder ikke parabener eller fargestoffer.
93752

humdakin rengjøringsmiddel babyrom

Rengjøringsmiddel til babyrom, fra Humdakin. Dette rengjøringsmiddelet er utviklet spesielt til rengjøring av baby-/barnerommet. Produktet er meget effektivt men mildt, og drøy i bruk. Den milde duften av kamille har en beroligende effekt. Produktet er egnet til rengjøring av hele barnerommet, samt spisestol og leker. Ved bruk på leketøy som baby/barn kan putte i munnen, skal leketøyet skylles med rent, kaldt vann etterpå. Produktet inneholder ingen parabener eller fargestoffer. Inneholder ikke parfyme, men olje og ekstrakt fra kamille.     
93751

humdakin tøymykner

Tøymykner fra Humdakin.En tøymykner som hjelper til med å beskytte og mykgjøre favorittplaggene dine. Ekstrakter fra havtorn og kamille hjelper til med å beskytter fibrene i tøyet, gjør stryking lettere, og etterlater klærne med en mild og behagelig duft. Produktet er fri for parabener og fargestoffer. Merk: Må ikke brukes på ull eller silke. 
93755

humdakin vaskebøtte

Vaskebøtte fra Humdakin. Gjør rengjøringen litt morsommere med denne elegante vaskebøtten i blank jern. Så dekorativ at den fint kan stå framme når den ikke er i bruk.
102833

humdakin waffle håndkle dark ash

Håndkle, Waffle i dark ash, fra Humdakin. Mykt og fint håndkle i 100 % GOTS-sertifisert økologisk bomull. Håndkleet har god oppsugingsevne, og er samtidig en flott detalj på badet eller kjøkkenet.
102827

humdakin waffle håndkle dusty green

Håndkle, Waffle i dusty green, fra Humdakin. Mykt og fint håndkle i 100 % GOTS-sertifisert økologisk bomull. Håndkleet har god oppsugingsevne, og er samtidig en flott detalj på badet eller kjøkkenet.
102829