Humdakin

Det danske merket Humdakin holder til i Aarhus, og står for kvalitet, funksjonalitet og dansk design. Kolleksjonen består av hudpleieprodukter og moderne rengjøringsprodukter, inspirert av de danske skoger og kyster. I hudpleieproduktene og rengjøringsproduktene finnes nordiske ingredienser som tindved, kamille og salvie, som gir behagelige dufter som varer lenge. Produktene er milde, men effektive, og er enkle å bruke. Alle tekstiler er framstilt av GOTS-sertifisert økologisk bomull. 

Sorter etter:

Humdakin økologisk kjøkkenhåndkle 7pk

Kjøkkenhåndkle i 7pk, fra Humdakin, laget av 100 % økologisk bomull. Kjøkkenhåndklærne kommer i delikate farger og har fine skinndetaljer.
93758

humdakin oppvaskmiddel

Oppvaskmiddel fra Humdakin. Flytende oppvaskmiddel med naturlige ingredienser fra tindved og salvie. Sammensetningen av disse ingrediensene fjerner effektivt fett og smuss, samtidig som de beskytter huden og etterlater hendene dine myke og fine. Produktet etterlater kjøkkenet med en behagelig, mild og langvarig duft. Inneholder ikke parabener eller fargestoffer.
93752

humdakin rengjøringsmiddel babyrom

Rengjøringsmiddel til babyrom, fra Humdakin.  Dette rengjøringsmiddelet er utviklet spesielt til rengjøring av baby-/barnerommet. Produktet er meget effektivt men mildt, og drøy i bruk. Den milde duften av kamille har en beroligende effekt. Produktet er egnet til rengjøring av hele barnerommet, samt spisestol og leker. Ved bruk på leketøy som baby/barn kan putte i munnen, skal leketøyet skylles med rent, kaldt vann etterpå.  Produktet inneholder ingen parabener eller fargestoffer. Inneholder ikke parfyme, men olje og ekstrakt fra kamille.          
93751

humdakin tøymykner

Tøymykner fra Humdakin. En tøymykner som hjelper til med å beskytte og mykgjøre favorittplaggene dine. Ekstrakter fra havtorn og kamille hjelper til med å beskytter fibrene i tøyet, gjør stryking lettere, og etterlater klærne med en mild og behagelig duft. Produktet er fri for parabener og fargestoffer. Merk: Må ikke brukes på ull eller silke. 
93755