Humdakin

Det danske merket Humdakin holder til i Aarhus, og står for kvalitet, funksjonalitet og dansk design. Kolleksjonen består av hudpleieprodukter og moderne rengjøringsprodukter, inspirert av de danske skoger og kyster. I hudpleieproduktene og rengjøringsproduktene finnes nordiske ingredienser som tindved, kamille og salvie, som gir behagelige dufter som varer lenge. Produktene er milde, men effektive, og er enkle å bruke. Alle tekstiler er framstilt av GOTS-sertifisert økologisk bomull. 

Sorter etter:

Humdakin håndkrem

Håndkrem fra Humdakin. En lett og fuktighetsgivende håndkrem som trekker raskt inn i huden, og etterlater hendene myke, gjennomfuktet og med en behagelig, frisk duft. Kremen inneholder ingredienser som tindved og kamille, som er kjent for sine beroligende egenskaper. Produktet inneholder ingen parabener eller fargestoffer.  
93750

Humdakin strikket kjøkkenhåndkle 3pk nordic dark

Strikket kjøkkenhåndkle i 3pk, Nordic Dark, fra Humdakin. Lekre kjøkkenhåndklær i delikate farger og med fine skinndetaljer, laget av 100 % økologisk bomull.  
93761

Humdakin strikket kjøkkenhåndkle 3pk nordic light

Strikket kjøkkenhåndkle i 3pk, Nordic Light, fra Humdakin. Lekre kjøkkenhåndklær i delikate farger og med fine skinndetaljer, laget av 100 % økologisk bomull.  
93760

Humdakin universal rengjøringsmiddel

Universal rengjøringsmiddel fra Humdakin. Effektivt rengjøringsmiddel som fjerner alle urenheter fra malte overflater, tre – og keramiske overflater. Produktet er beriket med antistatiske tilsetningsstoffer og naturlige ekstrakter fra tindved og salvie. Det etterlater ingen flekker og gir en frisk og behagelig duft. Trygg å bruke på alle overflater som tåler vann. Inneholder ingen parabener eller fargestoffer.  
93753

Humdakin vaskemiddel

Vaskemiddel fra Humdakin. Flytende vaskemiddel som hjelper til med å opprettholde mykheten og fargestabiliteten i klær og tekstiler. Vaskemiddelet er velegnet til vask av alle moderne tekstiler, farget tøy og sportsklær. Produktet inneholder ekstrakter fra tindved og kamille, som etterlater tekstilene med en behagelig og langvarig duft. Velegnet til alle typer vaskemaskiner, samt håndvask. Inneholder ingen parabener eller fagestoffer. Merk: Må ikke brukes på ull eller silke.
93754

Humdakin økologisk kjøkkenhåndkle 3pk

Kjøkkenhåndkle i 3pk, fra Humdakin, laget av 100 % økologisk bomull. Kjøkkenhåndklærne kommer i delikate farger og har fine skinndetaljer.
93759

Humdakin økologisk kjøkkenhåndkle 7pk

Kjøkkenhåndkle i 7pk, fra Humdakin, laget av 100 % økologisk bomull. Kjøkkenhåndklærne kommer i delikate farger og har fine skinndetaljer.
93758

humdakin håndsåpe

Håndsåpe fra Humdakin. Flytende, mild håndsåpe som effektivt rengjør og pleier hendene dine. Såpen inneholder ekstrakter fra tindved og kamille, som er kjent for sine beroligende og mykgjørende egenskaper, og dermed spesielt godt egnet for tørr og følsom hud. Produktet inneholder ingen parabener eller fargestoffer.
93749

humdakin oppvaskmiddel

Oppvaskmiddel fra Humdakin. Flytende oppvaskmiddel med naturlige ingredienser fra tindved og salvie. Sammensetningen av disse ingrediensene fjerner effektivt fett og smuss, samtidig som de beskytter huden og etterlater hendene dine myke og fine. Produktet etterlater kjøkkenet med en behagelig, mild og langvarig duft. Inneholder ikke parabener eller fargestoffer.
93752

humdakin rengjøringsmiddel babyrom

Rengjøringsmiddel til babyrom, fra Humdakin.  Dette rengjøringsmiddelet er utviklet spesielt til rengjøring av baby-/barnerommet. Produktet er meget effektivt men mildt, og drøy i bruk. Den milde duften av kamille har en beroligende effekt. Produktet er egnet til rengjøring av hele barnerommet, samt spisestol og leker. Ved bruk på leketøy som baby/barn kan putte i munnen, skal leketøyet skylles med rent, kaldt vann etterpå.  Produktet inneholder ingen parabener eller fargestoffer. Inneholder ikke parfyme, men olje og ekstrakt fra kamille.          
93751

humdakin tøymykner

Tøymykner fra Humdakin. En tøymykner som hjelper til med å beskytte og mykgjøre favorittplaggene dine. Ekstrakter fra havtorn og kamille hjelper til med å beskytter fibrene i tøyet, gjør stryking lettere, og etterlater klærne med en mild og behagelig duft. Produktet er fri for parabener og fargestoffer. Merk: Må ikke brukes på ull eller silke. 
93755