• Iittala veske IXI smaragdgrønn - slideshow 1
  • Iittala veske IXI smaragdgrønn - slideshow 2

Iittala veske IXI smaragdgrønn

Varenummer: 86216
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Veske, 54x52 cm i smaragdgrønn fra Iittala. Vesken er fra serien Iittala X Issey Miyake, som er et samarbeid mellom design fra Finland og Japan, og som har en visjon om et hjem med harmoni.  Håndtak av lær. Max. vekt 5 kg. 

Veske, 54x52 cm i smaragdgrønn fra Iittala. Vesken er fra serien Iittala X Issey Miyake, som er et samarbeid mellom design fra Finland og Japan, og som har en visjon om et hjem med harmoni. 
Håndtak av lær. Max. vekt 5 kg. 

Length 54 cm
Width 52 cm
Colour Grønn
Material polyester

Iittala veske IXI elfenben

Veske, 54x52 cm i elfenben/ivory fra Iittala. Vesken er fra serien Iittala X Issey Miyake, som er et samarbeid mellom design fra Finland og Japan, og som har en visjon om et hjem med harmoni.  Håndtak av lær. Max. vekt 5 kg.   
86215

Iittala veske IXI mørk grå

Veske, 54x52 cm i mørk grå fra Iittala. Vesken er fra serien Iittala X Issey Miyake, som er et samarbeid mellom design fra Finland og Japan, og som har en visjon om et hjem med harmoni.  Håndtak av lær. Max. vekt 5 kg. 
86217

Ittala kopp IXI rosa

Kopp, rosa, fra Ittala. Koppen er fra serien Ittala X Issey Miyake, som er et samarbeid mellom design fra Finland og Japan, og som har en visjon om å skape et hjem med harmoni. 
86225

Ittala putetrekk IXI fiskeben grønn

Putetrekk, Herringbone/Fiskeben, 35x35 cm i smaragdgrønn fra Ittala. Puten er fra serien Ittala X Issey Miyake, som er et samarbeid mellom design fra Finland og Japan, og som har en visjon om et hjem med harmoni.  Laget av 100 % polyester, kan vaskes på opptil 40 grader, ikke strykes.  
86214

menu reade bordlampe messing

Reade bordlampe i messing, fra Menu.  Vakker lampe i all sin enkelhet. Designet av Søren Rose Studio, inspirert av 30-tallets New York City. E27 sokkel, maks 60W. Lampen kan dimmes.
83603