Iris Hantverk toalettrullholder grå

Varenummer: 67048
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Toalettrulholder i grå fra Iris Hantverk. Laget av myk betong og bjørk. Myk betong er et unikt materiale; ved tilsetning av polymer (plast) blir betongen tre ganger så elastisk som vanlig betong. Myk betong er ikke så mykt at det kan bøyes, det er fortsatt et steinmateriale, men det har en behagelig, varm og myk overflatefølelse. Myk betong inneholder ikke miljøskadelige stoffer.

Toalettrulholder i grå fra Iris Hantverk.

Laget av myk betong og bjørk. Myk betong er et unikt materiale; ved tilsetning av polymer (plast) blir betongen tre ganger så elastisk som vanlig betong. Myk betong er ikke så mykt at det kan bøyes, det er fortsatt et steinmateriale, men det har en behagelig, varm og myk overflatefølelse. Myk betong inneholder ikke miljøskadelige stoffer.

Product nr. 67048
Colour Grå
Weight 688 g
Diameter 13,5 cm
Length 41,5 cm

Iris Hantverk toalettbørste grå

Grå toalettbørste i myk betong, fra Iris Hantverk. Børsten er laget av bjørk og polypropen, basen er laget av myk betong. Myk betong er et unikt materiale; ved tilsetning av polymer (plast) blir betongen tre ganger så elastisk som vanlig betong. Myk betong er ikke så mykt at det kan bøyes, det er fortsatt et steinmateriale, men det har en behagelig, varm og myk overflatefølelse. Myk betong inneholder ikke miljøskadelige stoffer.
67049