Iris Hantverk

Iris Hantverk er en liten bedrift i Sverige som startet med børsteproduksjon allerede på slutten av 1800-tallet. Børstene lages for hånd av synshemmede håndverkere, og med samme teknikk og tradisjon som har blitt brukt i over 100 år. Iris Hantverk er god design i kombinasjon med kvalitet av naturlige materialer. 

 

Sorter etter:

Iris Hantverk Neglebørste Lovisa dobbel

Neglebørste Lovisa dobbel, fra Iris Hantverk. Fin neglebørste i oljet eik, dobbelstsidig og med et godt grep. Den lille børsten på oversiden er noe stivere og spesielt godt egnet til rengjøring under neglene.    
67059

Iris Hantverk Neglebørste klassisk

Klassisk neglebørste fra Iris Hantverk. Neglebørsten har to sider, for grundig rengjøring av hender og negler.
85811

Iris Hantverk ansiktsbørste

Ansiktsbørste laget av eik og hestehår, fra Iris Hantverk. Bruk børsten våt med ditt ansikts rensing lotion for å fjerne sminke, smuss , og samtidig kvitte deg med døde hudceller. 
72973

Iris Hantverk badebørste Lovisa

Badebørste, Lovisa, fra Iris Hantverk.  Effektiv badebørste laget av oljet eik og hestehår. La børsten tørke stående på børsten, så vannet transporteres bort fra treet som er mer sensistiv mot fuktighet.   
60226

Iris Hantverk badebørste eik

Badebørste i eik, fra Iris Hantverk. Badebørsten har et lengre håndatk, slik at du enkelt kommer til på ryggen også. Børsten er fremstilt i hestehår, som er mykt og skånsomt, samtidig som det gir en god skrubb. Pass på at du får ut vannet etter bruk, ved å dunke den lett, heng den til tørk, eller la den hvile med børsten ned, slik at vannet renner ut. 
85809

Iris Hantverk badebørste med skaft

Badebørste, Lovisa, med skaft fra Iris Hantverk. 
72974

Iris Hantverk badebørste oljet eik

Enkel badebørste i oljet eik, fra Iris Hantverk. Badebørsten er fremstilt i hestehår, som er mykt og skånsomt, samtidig som det gir en god skrubb. Skylles godt etter bruk, dunk vannet av den med hånden, og hvil den med børsten ned, slik at vannet renner bort fra treverket.
85808

Iris Hantverk bakebørste

Bakebørste fra Iris Hantverk.  Liten og smidig bakebørste laget av oljet bjørk og hestehår. Fin til å spre mel, børste brødet, eller koste av kjøkkenbenken. Kan også brukes i ovnen.  
70658

Iris Hantverk bakebørste

Bakebørste fra Iris Hantverk.  Laget av oljet bjørk og hestehår. Kommer med hull for oppheng.  
77442

Iris Hantverk bordbørste

Bordbørste fra Iris Hantverk.  Håndlaget børste i oljet bjørk, med bust av hestehår. Fin å bruke til smuler på bord og kjøkkenbenk.  
72968

Iris Hantverk brødpensel

Brødpensel fra Iris Hantverk.  Laget av oljet bjørk og hestehår.
70659

Iris Hantverk deigskrape

Deigskrape fra Iris Hantverk. Solid deigskrape i rustfritt stål med håndtak i oljet bjørk. Gjør det enkelt å blande sammen deig og mel, forme og dele deigen, samt å skrape bort deigrester fra kjøkkenbenken. 
72969