Iris Hantverk

Iris Hantverk er en liten bedrift i Sverige som startet med børsteproduksjon allerede på slutten av 1800-tallet. Børstene lages for hånd av synshemmede håndverkere, og med samme teknikk og tradisjon som har blitt brukt i over 100 år. Iris Hantverk er god design i kombinasjon med kvalitet av naturlige materialer. 

 

Sorter etter:

Iris Hantverk Neglebørste Lovisa dobbel

Neglebørste Lovisa dobbel, fra Iris Hantverk. Fin neglebørste i oljet eik, dobbelstsidig og med et godt grep. Den lille børsten på oversiden er noe stivere og spesielt godt egnet til rengjøring under neglene.    
67059

Iris Hantverk badebørste Lovisa

Badebørste, Lovisa, fra Iris Hantverk.  Effektiv badebørste laget av oljet eik og hestehår. La børsten tørke stående på børsten, så vannet transporteres bort fra treet som er mer sensistiv mot fuktighet.   
60226

Iris Hantverk badebørste oljet eik

Enkel badebørste i oljet eik, fra Iris Hantverk. Badebørsten er fremstilt i hestehår, som er mykt og skånsomt, samtidig som det gir en god skrubb. Skylles godt etter bruk, dunk vannet av den med hånden, og hvil den med børsten ned, slik at vannet renner bort fra treverket.
85808

Iris Hantverk bakebørste

Bakebørste fra Iris Hantverk.  Laget av oljet bjørk og hestehår. Kommer med hull for oppheng.  
77442

Iris Hantverk bordbørste

Bordbørste fra Iris Hantverk.  Håndlaget børste i oljet bjørk, med bust av hestehår. Fin å bruke til smuler på bord og kjøkkenbenk.  
72968

Iris Hantverk brødpensel

Brødpensel fra Iris Hantverk.  Laget av oljet bjørk og hestehår.
70659

Iris Hantverk deigskrape

Deigskrape fra Iris Hantverk. Solid deigskrape i rustfritt stål med håndtak i oljet bjørk. Gjør det enkelt å blande sammen deig og mel, forme og dele deigen, samt å skrape bort deigrester fra kjøkkenbenken. 
72969

Iris Hantverk dobørste

Dobørste fra svenske Iris Hantverk.  Børsten er laget av bjørk og polypropen, basen er laget av myk betong. Myk betong er et unikt materiale; ved tilsetning av polymer (plast) blir betongen tre ganger så elastisk som vanlig betong. Myk betong er ikke så mykt at det kan bøyes, det er fortsatt et steinmateriale, men det har en behagelig, varm og myk overflatefølelse. Myk betong inneholder ikke miljøskadelige stoffer.  
60227

Iris Hantverk dobørste refill

Dobørste, refill, fra Iris Hantverk. Laget av oljet bjørk og polypropylen. 
76805

Iris Hantverk feiebrett og kost blått

Feiebrett og kost i blått fra Iris Hantverk.  Et effektivt redskap, med kost av oljet bøk og hestehår, og støvbrett av plast. Fin til både innendørs og utendørs bruk.  
72972

Iris Hantverk feiebrett og kost grått

Feiebrett og kost i grått fra Iris Hantverk.  Et effektivt redskap, med kost av oljet bøk og hestehår, og støvbrett av plast. Fin til både innendørs og utendørs bruk.  
67062

Iris Hantverk feiebrett og kost hvit

Feiebrett og kost i hvit fra Iris Hantverk.  Et effektivt redskap, med kost av oljet bøk og hestehår, og støvbrett av plast. Fin til både innendørs og utendørs bruk.  
70730