• Ittala serviett IXI smaragdgrønn - slideshow 1

Ittala serviett IXI smaragdgrønn

Varenummer: 86208
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Serviett i smaragdgrønn fra Ittala. Servietten er fra serien Ittala X Issey Miyake, som er et samarbeid mellom design fra Finland og Japan, og som har en visjon om et hjem med harmoni. Kan bli brukt på ulike måter ved borddekking, ved at den kan stå på egenhånd eller ligge på tallerkenen.  Laget av 100 % polyester, kan vaskes på opptil 40 grader, ikke strykes.

Serviett i smaragdgrønn fra Ittala. Servietten er fra serien Ittala X Issey Miyake, som er et samarbeid mellom design fra Finland og Japan, og som har en visjon om et hjem med harmoni. Kan bli brukt på ulike måter ved borddekking, ved at den kan stå på egenhånd eller ligge på tallerkenen. 
Laget av 100 % polyester, kan vaskes på opptil 40 grader, ikke strykes.

Length 51 cm
Width 40 cm
Colour Grønn
Material polyester

Ittala serviett IXI lysgrå

Serviett i lysgrå fra Ittala. Servietten er fra serien Ittala X Issey Miyake, som er et samarbeid mellom design fra Finland og Japan, og som har en visjon om et hjem med harmoni. Kan bli brukt på ulike måter ved borddekking, ved at den kan stå på egenhånd eller ligge på tallerkenen.  Laget av 100 % polyester, kan vaskes på opptil 40 grader, ikke strykes.
86207

Ittala serviett IXI mørkgrå

Serviett i mørkgrå fra Ittala. Servietten er fra serien Ittala X Issey Miyake, som er et samarbeid mellom design fra Finland og Japan, og som har en visjon om et hjem med harmoni. Kan bli brukt på ulike måter ved borddekking, ved at den kan stå på egenhånd eller ligge på tallerkenen.  Laget av 100 % polyester, kan vaskes på opptil 40 grader, ikke strykes.
86209

Ittala serviett IXI rosa

Serviett i rosa fra Ittala. Servietten er fra serien Ittala X Issey Miyake, som er et samarbeid mellom design fra Finland og Japan, og som har en visjon om et hjem med harmoni. Kan bli brukt på ulike måter ved borddekking, ved at den kan stå på egenhånd eller ligge på tallerkenen.  Laget av 100 % polyester, kan vaskes på opptil 40 grader, ikke strykes.
86206

Iittala veske IXI smaragdgrønn

Veske, 54x52 cm i smaragdgrønn fra Iittala. Vesken er fra serien Iittala X Issey Miyake, som er et samarbeid mellom design fra Finland og Japan, og som har en visjon om et hjem med harmoni.  Håndtak av lær. Max. vekt 5 kg. 
86216

Ittala kopp IXI mørkgrønn

Kopp, mørkgrønn, fra Ittala. Koppen er fra serien Ittala X Issey Miyake, som er et samarbeid mellom design fra Finland og Japan, og som har en visjon om å skape et hjem med harmoni. 
86226

Ittala putetrekk IXI striper rosa

Putetrekk, striper, 50x50 cm i rosa fra Ittala. Puten er fra serien Ittala X Issey Miyake, som er et samarbeid mellom design fra Finland og Japan, og som har en visjon om et hjem med harmoni.  Laget av 100 % polyester, kan vaskes på opptil 40 grader, ikke strykes.
86212

Ittala tallerken IXI hvit 20x35cm

Tallerken, hvit 20x35cm, fra Ittala. Tallerkenen er fra serien Ittala X Issey Miyake, som er et samarbeid mellom design fra Finland og Japan, og som har en visjon om å skape et hjem med harmoni. 
86219