• Ittala tallerken IXI 11x11cm rosa - slideshow 1

Ittala tallerken IXI 11x11cm rosa

Varenummer: 86221
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Tallerken, rosa 11x11cm fra Ittala. Tallerkenen er fra serien Ittala X Issey Miyake, som er et samarbeid mellom design fra Finland og Japan, og som har en visjon om å skape et hjem med harmoni. 

Tallerken, rosa 11x11cm fra IttalaTallerkenen er fra serien Ittala X Issey Miyake, som er et samarbeid mellom design fra Finland og Japan, og som har en visjon om å skape et hjem med harmoni. 

Length 11 cm
Width 11 cm
Colour Rosa
Material vitroporselen

Ittala tallerken IXI 11x11cm mørkgrønn

Tallerken, mørk grønn 11x11cm fra Ittala. Tallerkenen er fra serien Ittala X Issey Miyake, som er et samarbeid mellom design fra Finland og Japan, og som har en visjon om å skape et hjem med harmoni. 
86222

Ittala tallerken IXI hvit 11x11cm

Tallerken, hvit 11x11 cm, fra Ittala. Tallerkenen er fra serien Ittala X Issey Miyake, som er et samarbeid mellom design fra Finland og Japan, og som har en visjon om å skape et hjem med harmoni. 
86220

Ittala glassvase IXI grå

Glassvase, mørkgrå og 18 cm, fra Ittala. Vasen er fra serien Ittala X Issey Miyake, som er et samarbeid mellom design fra Finland og Japan, og som har en visjon om å skape et hjem med harmoni.  Passer prefekt til en enkel blomst. Munnblåst i Finnland.  
86228

Ittala kopp IXI mørkgrønn

Kopp, mørkgrønn, fra Ittala. Koppen er fra serien Ittala X Issey Miyake, som er et samarbeid mellom design fra Finland og Japan, og som har en visjon om å skape et hjem med harmoni. 
86226

Ittala lyslykt IXI hvit

Lyslykt fra Ittala. Lyslykten er fra serien Ittala X Issey Miyake, som er et samarbeid mellom design fra Finland og Japan, og som har en visjon om å skape et hjem med harmoni. 
86227

Ittala putetrekk IXI fiskeben grønn

Putetrekk, Herringbone/Fiskeben, 35x35 cm i smaragdgrønn fra Ittala. Puten er fra serien Ittala X Issey Miyake, som er et samarbeid mellom design fra Finland og Japan, og som har en visjon om et hjem med harmoni.  Laget av 100 % polyester, kan vaskes på opptil 40 grader, ikke strykes.  
86214