Kinto

Japanske Kinto om sin visjon:

"Let your day be filled with what inspires you.
It's about slowing down and seeing the beauty of nature in the change of seasons. It's about savoring a delightful dish with close family and friends to unwind and feel wholesome. It's about coming to understand the joys of finding things that feel just right in your hands. We imagine the scenes that enrich your life to develop and bring you products with genuine creativity and thoughtfulness."

 

Sorter etter:

Kinto mugtail kopp reinsdyr

Mugtail kopp, reinsdyr, fra Kinto. Bring eventyrlig dyrestemning til bordet med denne flotte koppen i matt porselen. Koppen er dekorert med et koselig motiv av et reinsdyr, og håndtaket på koppen er formet som en reinsdyrhale. Perfekt kopp til kaffe og te, men sett gjerne et telys i koppen og bruk den som en flott og annerledes telysholder. Porselenet er tynt der motivet sitter, noe som sørger for å slippe gjennom rikelig med lys, for en varm og hyggelig atmosfære.
66874

kinto krus brun S

Krus S, brun, fra Kinto. Nyt morgenkaffen fra dette lekre kruset i brunglasert porselen. Kruset har et enkelt og beskjedent, men likevel ærverdig design. Håndtaket er ergonomisk designet, og kruset er behagelig å drikke av. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
105041

kinto krus sort s

Krus S, sort, fra Kinto. Nyt morgenkaffen fra dette lekre kruset i sortglasert porselen. Kruset har et enkelt og beskjedent, men likevel ærverdig design. Håndtaket er ergonomisk designet, og kruset er behagelig å drikke av. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
105042

kinto mugtail kopp hund

Mugtail kopp, hund, fra Kinto. Bring eventyrlig dyrestemning til bordet med denne flotte koppen i matt porselen. Koppen er dekorert med et koselig motiv av en huns, og håndtaket på koppen er formet som en hundehale. Perfekt kopp til kaffe og te, men sett gjerne et telys i koppen og bruk den som en flott og annerledes telysholder. Porselenet er tynt der motivet sitter, noe som sørger for å slippe gjennom rikelig med lys, for en varm og hyggelig atmosfære.
66872

kinto skål brun S

Skål S, brun, fra Kinto. Lekker skål i brunglasert porselen. Fin til frokostblanding, desserter eller en liten siderett. Skåla har et enkelt og beskjedent, men likevel ærverdig design. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
105044

kinto skål hvit S

Skål S, hvit, fra Kinto. Lekker skål i brunglasert porselen. Fin til frokostblanding, desserter eller en liten siderett. Skåla har et enkelt og beskjedent, men likevel ærverdig design. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
105043

kinto skål sort S

Skål S, sort, fra Kinto. Lekker skål i brunglasert porselen. Fin til frokostblanding, desserter eller en liten siderett. Skåla har et enkelt og beskjedent, men likevel ærverdig design. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
105045

kinto termokopp 350ml hvit

Termokopp 350ml, hvit, fra Kinto. ​ Solid, praktisk og flott termokopp for deg på farten. Termokoppen har doble vegger av rusfritt stål, og vakuumet mellom veggene hindrer varmeoverføring. Termokoppen egner seg godt til både varme og kalde drikker, og holder på temperaturen i 6 timer. Vaskes for hånd.
105038

kinto termokopp 350ml sort

Termokopp 350ml, sort, fra Kinto. Solid, praktisk og flott termokopp for deg på farten. Termokoppen har doble vegger av rusfritt stål, og vakuumet mellom veggene hindrer varmeoverføring. Termokoppen egner seg godt til både varme og kalde drikker, og holder på temperaturen i 6 timer. Vaskes for hånd
105039