Knagger og knaggrekker

Jakker, skjerf, vesker, håndklær, kjøkkentekstiler og mye mer. Det er mye som trenger oppheng, og her har vi samlet våre aller fineste knagger og knaggrekker. I ulike størrelser, farger og materialer - til forskjellig smak og forskjellig bruk. Håper du finner din favoritt!

Sorter etter:

Iris Hantverk knaggrekke 4 knagger

Dekorativ knaggrekke med 4 knagger, fra Iris Hantverk. Knaggrekker er utført i Bjørk. Avstanden mellom knaggene på knaggrekken er satt slik at om man vil sette flere knaggrekker sammen - til en kjempelang - vil det ikke være synlig på knaggeavstanden.
85819

Iris Hantverk knaggrekke 7 knagger

Knaggrekke med 7 knagger fra Iris Hantverk. Knaggrekken er utført i Bjørk. Avtanden mellom knaggene er satt slik at du kan sette flere knaggrekker sammen, uten at det forstyrrer symetrien.
85816

aytm ovali knagg rosa

Knagg, Ovali i rosa, fra AYTM. Funksjonell og dekorativ knagg med speiloverflate, noe som skaper lekne refleksjoner av lys og gjenstander. Kommer med skrue for oppheng. 
93159

aytm ovali knagg sort

Knagg, Ovali i sort, fra AYTM. Funksjonell og dekorativ knagg med speiloverflate, noe som skaper lekne refleksjoner av lys og gjenstander. Kommer med skrue for oppheng. 
93160

aytm vestis kleshenger 2pk rosa/gull

Kleshenger, Vestis i rosa/gull, fra AYTM. Sett med 2 stk. praktiske og elegante kleshengere, malt med gummimaling som sørger for at klærne ikke glir av. 
93166

aytm vestis kleshenger 2pk sort/gull

Kleshenger, Vestis i sort/gull, fra AYTM. Sett med 2 stk. praktiske og elegante kleshengere, malt med gummimaling som sørger for at klærne ikke glir av.
93165
NY

fram oslo haldar knaggrekke 60 cm eik

Knaggrekke 60 cm, Haldar i eik, fra Fram Oslo.
106133
NY

fram oslo haldar knaggrekke 60 cm sort eik

Knaggrekke 60 cm, Haldar i sort eik, fra Fram Oslo.
106135
NY

fram oslo haldar knaggrekke 90 cm eik

Knaggrekke 90 cm, Haldar i eik, fra Fram Oslo.
106134

moebe knaggrekke 40 cm sort

Knaggrekke, 40 cm i sort, fra Moebe.
103553