KOPPER OG GLASS

Sorter etter:

House of Rym Dots for spots tefat blå

Tefat, Dots for spots, i blå fra House of Rym. 
85086

House of Rym Friendly face kopp rose

Kopp, Oh what a friendly face/rose, fra House of Rym. Søt kopp med morsomt design. Tilgjengelig i andre farger og med andre ansiktsuttrykk. Fremstilt av 100 % porselen, kan vaskes i oppvaskmaskin.
72072

House of Rym Grandma`s goods tefat grå

Tefat, Grandmas`s goods, i grå fra House of Rym. 
85085

House of Rym Hip to be square blue kopp

Kopp, Hip to be sqaure, i blå fra House of Rym. 
85083

House of Rym Lucky clover tefat

Tefat, Lucky clover, fra House of Rym. "Lykkefat" i 100 % porselen, dekorert med fine firkløver. Fin i kombinasjon med andre produkter fra Lucky Clover-serien. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
78243

House of Rym Spot me tefat blå

Tefat, Spot Me/blå, fra House of Rym.  Tefat med enkel og fin dekor, designet av Elisabeth Dunker. Fin i kombinasjon med koppen i samme serie. Fremstilt av 100 % porselen, kan vaskes i oppvaskmaskin.
72081

House of Rym Zebralicious kopp grå

Kopp, Zebralicious, i grå fra House of Rym. 
85082

House of Rym sprinkle sprinkle tefat

Tefat, Sprinkle sprinkle little spot, fra House of Rym.  Tefat med prikkete dekor i sort/hvit, designet av Anna Backlund. Fin i kombinasjon med andre produkter i samme serie. Fremstilt av 100 % porselen, kan vaskes i oppvaskmaskin.  
72083

House of Rym stripes tefat svart

Tefat, Stripes never wear out/svart, fra House of Rym.  Tefat med stripemønster i sort/hvit, designet av Elisabeth Dunker. Fremstilt av 100 % porselen, kan vaskes i oppvaskmaskin.
74979

House of Rym tu es la vague tefat gul

Tefat, Tu es la vague, i gult fra House of Rym.
72085

House of rym Friendly face kopp brun

Kopp, Oh what a friendly face/brun, fra House of Rym. Søt kopp med morsomt design. Tilgjengelig i andre farger og med andre ansiktsuttrykk. Fremstilt av 100 % porselen, kan vaskes i oppvaskmaskin.
76860

Kinto mugtail kopp reinsdyr

Mugtail kopp, reinsdyr, fra Kinto. Bring eventyrlig dyrestemning til bordet med denne flotte koppen i matt porselen. Koppen er dekorert med et koselig motiv av et reinsdyr, og håndtaket på koppen er formet som en reinsdyrhale. Perfekt kopp til kaffe og te, men sett gjerne et telys i koppen og bruk den som en flott og annerledes telysholder. Porselenet er tynt der motivet sitter, noe som sørger for å slippe gjennom rikelig med lys, for en varm og hyggelig atmosfære.
66874