lilla bruket duftlys grapefrukt

Varenummer: 82976
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Duftlys, Grapefrukt, fra Lilla Bruket. Et herlig forfriskende og dekorativt duftlys, produsert av økologisk soyavoks. Duften av grapefrukt har en varm effekt på sanser og følelser, og virker oppfriskende og energigivende. Brennetid ca. 45 timer.

Duftlys, Grapefrukt, fra Lilla Bruket.

Et herlig forfriskende og dekorativt duftlys, produsert av økologisk soyavoks. Duften av grapefrukt har en varm effekt på sanser og følelser, og virker oppfriskende og energigivende. Brennetid ca. 45 timer.

volume 260g
Material Soyavoks, glass

lilla bruket duftlys tabac

Duftlys, Tabac, fra Lilla Bruket. Dekorativt duftlys med maskuline vibrasjoner, produsert av økologisk soyavoks. Jordaktige duftnoter av tobakk og sedertre kombineres med søte og friske innslag av musk, sitron og jasmin, og skaper en avslappende atmosfære for et velbalansert sinn. Brennetid ca. 45 timer.
82978

Iris Hantverk badebørste oljet eik

Enkel badebørste i oljet eik, fra Iris Hantverk. Badebørsten er fremstilt i hestehår, som er mykt og skånsomt, samtidig som det gir en god skrubb. Skylles godt etter bruk, dunk vannet av den med hånden, og hvil den med børsten ned, slik at vannet renner bort fra treverket.
85808

Lilla Bruket Jojobaolje

Jojobaolje fra Lilla Bruket. • Økologisk • Naturlig, ikke tilsatt duft • Mykgjørende, fuktighetsgivende, beskyttende
72509

lilla bruket saltbad mynte

Saltbad med mynte, fra Lilla Bruket. • Tilsettes i badet • 100 % økologisk • Stressdempende og energigivende  
79530

skandinavisk duftpinner koto

Duftpinner, Koto, fra Skandinavisk. Duftnoter av rav, skjærsmin, mandarin og vanilje. KOTO er det finske ordet for «hjemmehygge». Duftpinnene fra Skandinavisk sprer diskret og deilig duft i hjemmet i flere måneder. Jo flere pinner du bruker samtidig, jo sterkere blir duften. Snu gjerne pinnene ukentlig.
79662