Tilbud

littlephant krus berry gul/sort

Varenummer: 76978
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Berry krus, gul/sort, fra Littlephant.Designet av Camilla Lundsten. Sett hverdagen på vent et øyeblikk, og nyt yndlingsdrikken fra dette store, flotte kruset i porselen. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Berry krus, gul/sort, fra Littlephant.

Designet av Camilla Lundsten. Sett hverdagen på vent et øyeblikk, og nyt yndlingsdrikken fra dette store, flotte kruset i porselen. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

volume 400ml
Colour Gul
Material Porselen
Tilbud

littlephant krus fruit blå

Fruit krus, blå, fra Littlephant.Designet av Camilla Lundsten. Sett hverdagen på vent et øyeblikk, og nyt yndlingsdrikken fra dette store, flotte kruset i porselen. Fruit er tilgjengelig i 4 farger. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
73779
Tilbud

littlephant krus fruit grønn

Fruit krus, grønn, fra Littlephant.Designet av Camilla Lundsten. Sett hverdagen på vent et øyeblikk, og nyt yndlingsdrikken fra dette store, flotte kruset i porselen. Fruit er tilgjengelig i 4 farger. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
73777
Tilbud

littlephant krus fruit gul

Fruit krus, gul, fra Littlephant. Designet av Camilla Lundsten. Sett hverdagen på vent et øyeblikk, og nyt yndlingsdrikken fra dette store, flotte kruset i porselen. Fruit er tilgjengelig i 4 farger.Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
73776
Tilbud

littlephant krus fruit rosa

Fruit krus, rosa, fra Littlephant.Designet av Camilla Lundsten. Sett hverdagen på vent et øyeblikk, og nyt yndlingsdrikken fra dette store, flotte kruset i porselen. Fruit er tilgjengelig i 4 farger. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
73778
Tilbud

littlephant krus saga forest

Krus, Saga forest, fra Littlephant. Designet av Camilla Lundsten. Sett hverdagen på vent et øyeblikk, og nyt yndlingsdrikken fra dette store, flotte kruset i porselen. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
73780
Tilbud

littlephant krus waves sort/hvit

Waves krus, sort/hvit, fra Littlephant.Designet av Camilla Lundsten. Sett hverdagen på vent et øyeblikk, og nyt yndlingsdrikken fra dette store, flotte kruset i porselen. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
73781
Tilbud

littlephant krus waves turkis

Waves krus, turkis, fra Littlephant.Designet av Camilla Lundsten. Sett hverdagen på vent et øyeblikk, og nyt yndlingsdrikken fra dette store, flotte kruset i porselen. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
76977