Lysestaker

Levende lys er noe av det mest stemningsskapende du kan dekorere et hjem med. Vi tilbyr flere fine lysestaker til både bord og vegg, fra sjarmerende telysestaker i den fineste benporselen, til mer moderne varianter i stål og betong.

Sorter etter:

Andersen & Voll Ildhane lysestake

Lysestaken, Ildhane, fra den norske designduoen Andersen & Voll. Ildhane har en spennende og uttrykksfull form, som ligner en fugl med kjekk hale. I 2015 designet Andersen & Voll designet interiøret for Nedre Foss Gård, en utsøkt restaurant i Oslo. Ut av dette prosjektet kom lysestaken, Ildhane, som en forlengelse av prosjektet. Den skulpturlignende lysestaken er ikke bare perfekt for stearinlys, den er også en attraktiv detalj i interiøret.
85099

Donna Wilson telysholder Sunshine

Telysholder, Sunshine, fra Donna Wilson.  Koselig telysholder i benporselen, en fin innredningsdetalj som lyser opp i hjemmet. Håndlaget og håndmalt.
76183

Donna Wilson telysholder Tree

Telysholder, Tree, fra Donna Wilson.  Koselig telysholder i benporselen, en fin innredningsdetalj som lyser opp i hjemmet. Håndlaget og håndmalt.
76181

Donna Wilson telysholder bear

Telysholder, Bear, fra Donna Wilson.  Koselig telysholder i benporselen, en fin innredningsdetalj som lyser opp i hjemmet. Håndlaget og håndmalt.
76182

Donna Wilson telysholder cloud

Telysholder, Cloud, fra Donna Wilson.  Koselig telysholder i benporselen, en fin innredningsdetalj som lyser opp i hjemmet. Håndlaget og håndmalt.
76184
NY

aytm speculum lysestake grå

Lysestake, Speculum i grå, fra AYTM. Elegant og moderne lysestake laget av speilglass. Sett gjerne flere sammen for en spennende effekt.
97799
NY

aytm speculum lysestake gull

Lysestake, Speculum i gull, fra AYTM. Elegant og moderne lysestake i gullfarget speilglass. Sett gjerne flere sammen for en spennende effekt.
97485
NY

aytm speculum lysestake rose

Lysestake, Speculum i rosegull, fra AYTM. Elegant og moderne lysestake laget av speilglass. Sett gjerne flere sammen for en spennende effekt.
97486

aytm tota lanterne glass black/forest

Lanterne, Tota i fargen black/forest, fra AYTM.  Nydelig, håndlaget lanterne i avrundet glass. Tenn lys og skap en koselig atmosfære i hjemmet - sommer, høst, vinter og vår.
93163

aytm tota telysholder glass black/forest

Telysholder, Tota i fargen black/forest, fra AYTM.  Nydelig, håndlaget telysholder i avrundet glass. Tenn lys og skap en koselig atmosfære i hjemmet - sommer, høst, vinter og vår.  
93164

ferm living block lysestake liten

Lysestake, Block i liten størrelse, fra ferm LIVING. Elegant og minimalistisk lysestake i matt messing. Det tunge metallet og det balanserte designet, gjør lysestaken robust og stabil for lange kronelys. 
93335

ferm living block lysestake stor

Lysestake, Block i stor størrelse, fra ferm LIVING. Elegant og minimalistisk lysestake i matt messing. Det tunge metallet og det balanserte designet, gjør lysestaken robust og stabil for høye kubbelys, såvel som for enkle telys. Lysestaken passer for lys med diameter opptil 5,8 cm.  
93336