Lysestaker og lykter

Levende lys er noe av det mest stemningsskapende du kan dekorere et hjem med. Vi tilbyr flere fine lysestaker til både bord og vegg, fra sjarmerende telysestaker i den fineste benporselen, til mer moderne varianter i stål og betong.

Sorter etter:

Andersen & Voll Ildhane lysestake

Lysestaken, Ildhane, fra den norske designduoen Andersen & Voll. Ildhane har en spennende og uttrykksfull form, som ligner en fugl med kjekk hale. I 2015 designet Andersen & Voll designet interiøret for Nedre Foss Gård, en utsøkt restaurant i Oslo. Ut av dette prosjektet kom lysestaken, Ildhane, som en forlengelse av prosjektet. Den skulpturlignende lysestaken er ikke bare perfekt for stearinlys, den er også en attraktiv detalj i interiøret.
85099
NY

aytm grasil lysestake forest/gull

Lysestake, Grasil i forest/gull, fra AYTM. Lekker lysestake i perfekt kombinasjon mellom marmor og jern. Med en solid base i grønn marmor og en utsøkt, gullfarget lysholder, sørger Grasil lysestake for en uslåelig eleganse og et helt unikt uttrykk. Et stemningsskapende dekorelement og et blikkfang i hjemmet.
102846
NY

aytm grasil lysestake sort/gull

Lysestake, Grasil i sort/gull, fra AYTM. Lekker lysestake i perfekt kombinasjon mellom marmor og jern. Med en solid base i sort marmor og en utsøkt, gullfarget lysholder, sørger Grasil lysestake for en uslåelig eleganse og et helt unikt uttrykk. Et stemningsskapende dekorelement og et blikkfang i hjemmet.
102845
NY

aytm manu lysslukker gull

Lysslukker, Manu, fra AYTM. Elegant, gullfarget lysslukker. Så dekorativ at den fint kan ligge framme.
102842
NY

aytm speculum lysestake grå

Lysestake, Speculum i grå, fra AYTM. Elegant og moderne lysestake laget av speilglass. Sett gjerne flere sammen for en spennende effekt.
97799
NY

aytm speculum lysestake gull

Lysestake, Speculum i gull, fra AYTM. Elegant og moderne lysestake i gullfarget speilglass. Sett gjerne flere sammen for en spennende effekt.
97485
NY

aytm speculum lysestake rose

Lysestake, Speculum i rosegull, fra AYTM. Elegant og moderne lysestake laget av speilglass. Sett gjerne flere sammen for en spennende effekt.
97486

aytm tota lanterne glass black/forest

Lanterne, Tota i fargen black/forest, fra AYTM.  Nydelig, håndlaget lanterne i avrundet glass. Tenn lys og skap en koselig atmosfære i hjemmet - sommer, høst, vinter og vår.
93163

aytm tota telysholder glass black/forest

Telysholder, Tota i fargen black/forest, fra AYTM.  Nydelig, håndlaget telysholder i avrundet glass. Tenn lys og skap en koselig atmosfære i hjemmet - sommer, høst, vinter og vår.  
93164
NY

aytm turris lanterne amber/sort

Lanterne, Turris i amber/sort, fra AYTM. ​ Lys opp mørke vinterdager eller sene sommerkvelder med denne stilige lanternen i farget glass og sort jern. Designet er enkelt og geometrisk, med rene, ryddige linjer som passer inn i de fleste interiør. Turris lanterne er like fin på verandaen som på stua, eller utenfor hoveddøren som en hyggelig velkomst til dine gjester.
102854
NY

aytm turris lanterne mint/sort

Lanterne, Turris i mint/sort, fra AYTM. Lys opp mørke vinterdager eller sene sommerkvelder med denne stilige lanternen i farget glass og sort jern. Designet er enkelt og geometrisk, med rene, ryddige linjer som passer inn i de fleste interiør. Turris lanterne er like fin på verandaen som på stua, eller utenfor hoveddøren som en hyggelig velkomst til dine gjester.
102853
NY

aytm turris lanterne sort

Lanterne, Turris sort, fra AYTM. ​ Lys opp mørke vinterdager eller sene sommerkvelder med denne stilige lanternen i farget glass og sort jern. Designet er enkelt og geometrisk, med rene, ryddige linjer som passer inn i de fleste interiør. Turris lanterne er like fin på verandaen som på stua, eller utenfor hoveddøren som en hyggelig velkomst til dine gjester.
102855