Malling Living

Bak interiørbedriften Malling Living står designeren Rikke Malling, og det var en oppriktig lidenskap for tidløs og kvalitetssikker design, som la grunnlaget for etableringen i 2013.

“We find inspiration in graphic lines, classic design, and Nordic-inspired interior. We strive towards creating high quality furniture and accessories that fit effortlessly into any home and interior style – and both private and public environments. Our aim is for each product to carry a host of applications and that they should be able to tolerate excessive use – an aim that stems from MALLING LIVING’s roots in the hospitality industry, in which the use of durable materials is paramount.“

 

Sorter etter:

malling living bar glass stor

Glass, Bar i stor størrelse, fra Malling Living. Dette lekre glasset er håndlaget i blyfri krystallinkvalitet, som har en meget høy klarhet. Den organiske formen passer perfekt i hånden, og designet er både rått og elegant på samme tid. Glasset er godt egnet til både hverdags og fest, og siden Bar glass tåler temperaturer opp til 90 grader, kan det like gjerne benyttes til morgenkaffen. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
102778

malling living chaka kurv

Kurv, Chaka, fra Malling Living. Kjempefin kurv i naturmateriale. Perfekt til små håndklær og pleieprodukter på badet, som et dekorativt fruktfat eller som oppbevaring av småting hvor som helst i huset.
102793

malling living edge lysestake krom

Lysestake, Edge i krom, fra Malling Living. Minimalistisk og stilig lysestake i krom. Lysestaken har en elegant, blank finish, og det enkle og tidløse uttrykket gjør at den passer inn i de fleste interiør. Bruk Edge lysestake alene, sett flere sammen, eller la den inngå i et lekkert stilleben.
102780

malling living edge lysestake messing

Lysestake, Edge i messing, fra Malling Living. Minimalistisk og stilig lysestake i messing. Lysestaken har en elegant, matt finish, og det enkle og tidløse uttrykket gjør at den passer inn i de fleste interiør. Bruk Edge lysestake alene, sett flere sammen, eller la den inngå i et lekkert stilleben.
102779

malling living kurv m/håndtak

Kurv m/håndtak, fra Malling Living. Kjempefin, flettet kurv i naturmateriale. Perfekt til oppbevaring av for eksempel pledd på stua eller leker på barnerommet, men kurven er også fin som potteskjuler eller vedkurv.
102792

malling living raw vase liten grå

Vase Raw, grå i liten størrelse, fra Malling Living. Flott vase i keramikk, med en myk, sylinderformet silhuette. Overflatestrukturen er herlig matt og rå, derav navnet Raw. Vasen avsluttes med et lite hull på toppen, hvilket gjør den ideell for èn enkelt blomst eller en dekorativ gren.
102782

malling living raw vase liten hvit

Vase Raw, hvit i liten størrelse, fra Malling Living. Flott vase i keramikk, med en myk, sylinderformet silhuette. Overflatestrukturen er herlig matt og rå, derav navnet Raw. Vasen avsluttes med et lite hull på toppen, hvilket gjør den ideell for èn enkelt blomst eller en dekorativ gren.
102784

malling living raw vase stor grå

Vase Raw, grå i stor størrelse, fra Malling Living. Flott vase i keramikk, med en myk, sylinderformet silhuett. Overflatestrukturen er herlig matt og rå, derav navnet Raw. Vasen avsluttes med et lite hull på toppen, hvilket gjør den ideell for èn enkelt blomst eller en dekorativ gren.
102781

malling living raw vase stor hvit

Vase Raw, hvit i stor størrelse, fra Malling Living. Flott vase i keramikk, med en myk, sylinderformet silhuette. Overflatestrukturen er herlig matt og rå, derav navnet Raw. Vasen avsluttes med et lite hull på toppen, hvilket gjør den ideell for èn enkelt blomst eller en dekorativ gren.
102783