• malling living bar glass stor - slideshow 1
  • malling living bar glass stor - slideshow 2

malling living bar glass stor

Varenummer: 102778
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Glass, Bar i stor størrelse, fra Malling Living. Dette lekre glasset er håndlaget i blyfri krystallinkvalitet, som har en meget høy klarhet. Den organiske formen passer perfekt i hånden, og designet er både rått og elegant på samme tid. Glasset er godt egnet til både hverdags og fest, og siden Bar glass tåler temperaturer opp til 90 grader, kan det like gjerne benyttes til morgenkaffen. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Glass, Bar i stor størrelse, fra Malling Living.

Dette lekre glasset er håndlaget i blyfri krystallinkvalitet, som har en meget høy klarhet. Den organiske formen passer perfekt i hånden, og designet er både rått og elegant på samme tid. Glasset er godt egnet til både hverdags og fest, og siden Bar glass tåler temperaturer opp til 90 grader, kan det like gjerne benyttes til morgenkaffen. 

Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Diameter 8,5 cm
Height 9,5 cm
volume 340 ml
Colour Klar
Material Blyfri krystallin glass

malling living chaka kurv

Kurv, Chaka, fra Malling Living. Kjempefin kurv i naturmateriale. Perfekt til små håndklær og pleieprodukter på badet, som et dekorativt fruktfat eller som oppbevaring av småting hvor som helst i huset.
102793

malling living edge lysestake krom

Lysestake, Edge i krom, fra Malling Living. Minimalistisk og stilig lysestake i krom. Lysestaken har en elegant, blank finish, og det enkle og tidløse uttrykket gjør at den passer inn i de fleste interiør. Bruk Edge lysestake alene, sett flere sammen, eller la den inngå i et lekkert stilleben.
102780

malling living raw vase liten grå

Vase Raw, grå i liten størrelse, fra Malling Living. Flott vase i keramikk, med en myk, sylinderformet silhuette. Overflatestrukturen er herlig matt og rå, derav navnet Raw. Vasen avsluttes med et lite hull på toppen, hvilket gjør den ideell for èn enkelt blomst eller en dekorativ gren.
102782