• malling living kurv m/håndtak - slideshow 1
  • malling living kurv m/håndtak - slideshow 2
  • malling living kurv m/håndtak - slideshow 3

malling living kurv m/håndtak

Varenummer: 102792
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Kurv m/håndtak, fra Malling Living. Kjempefin, flettet kurv i naturmateriale. Perfekt til oppbevaring av for eksempel pledd på stua eller leker på barnerommet, men kurven er også fin som potteskjuler eller vedkurv.

Kurv m/håndtak, fra Malling Living.

Kjempefin, flettet kurv i naturmateriale. Perfekt til oppbevaring av for eksempel pledd på stua eller leker på barnerommet, men kurven er også fin som potteskjuler eller vedkurv.

Diameter 40 cm
Height 36/48 cm
Colour Natur
Material Jute

malling living chaka kurv

Kurv, Chaka, fra Malling Living. Kjempefin kurv i naturmateriale. Perfekt til små håndklær og pleieprodukter på badet, som et dekorativt fruktfat eller som oppbevaring av småting hvor som helst i huset.
102793

malling living edge lysestake krom

Lysestake, Edge i krom, fra Malling Living. Minimalistisk og stilig lysestake i krom. Lysestaken har en elegant, blank finish, og det enkle og tidløse uttrykket gjør at den passer inn i de fleste interiør. Bruk Edge lysestake alene, sett flere sammen, eller la den inngå i et lekkert stilleben.
102780

malling living raw vase liten grå

Vase Raw, grå i liten størrelse, fra Malling Living. Flott vase i keramikk, med en myk, sylinderformet silhuette. Overflatestrukturen er herlig matt og rå, derav navnet Raw. Vasen avsluttes med et lite hull på toppen, hvilket gjør den ideell for èn enkelt blomst eller en dekorativ gren.
102782