Marimekko

Marimekko ble etablert i Finland i 1951, og er kjent for sine fargerike mønster både innen mote og interiør. Marimekko sprer glede, farge, harmoni og komfort til mennesker over hele verden med sine produkter.  

Sorter etter:

marimekko tasaraita toalettveske liten

Toalettveske i liten størrelse, Tasaraita, fra Marimekko. Flott toalettveske i bomull, perfekt å ta med på reise. Vesken er dekorert med det stilige Tasaraita-mønsteret, designet av Annika Rimala. Den grønne glidelåsen gir designuttrykket det lille ekstra. Innsiden av toalettvesken er belagt med PVC.
100154

marimekko tasaraita zip purse sort/hvit

Zip purse, Tasaraita i sort/hvit, fra Marimekko. Fin, liten i veske med glidelås, perfekt til sminke eller andre småting. Vesken er dekorert med det stilige Tasaraita-mønsteret, designet av Annika Rimala. Den grønne glidelåsen gir designuttrykket det lille ekstra. Vesken er laget av bomull, og innsiden er belagt med PVC.
100153

marimekko unikko myntpung M oransje/rosa

Myntpung M, Unikko i oransje/rosa, fra Marimekko. Kjempefin myntpung i bomull, perfekt til penger eller sminke når du er ute på farten. Myntpungen er utstyrt med metallukking, og dekorert med det kjente, flotte Unikko-mønsteret.
100150

marimekko unikko myntpung S oransje/rosa

Myntpung S, Unikko i oransje/rosa, fra Marimekko. Kjempefin, liten myntpung i bomull, perfekt til penger eller sminke når du er ute på farten. Myntpungen er utstyrt med metallukking, og dekorert med det kjente, flotte Unikko-mønsteret.
100149