marimekko lokki gryteklut

Varenummer: 100181
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Gryteklut, Lokki, fra Marimekko. Kjempefin gryteklut i bomull, fylt med myk polyestervatt. Grytekluten er dekorert med det flotte Lokki-mønsteret i nydelige blåtoner, designet av Maija ja Kristina Isola. Et praktisk og dekorativt tilbehør til kjøkkenet. Kommer med hempe for oppheng. Kan vaskes i vaskemaskin.

Gryteklut, Lokki, fra Marimekko.

Kjempefin gryteklut i bomull, fylt med myk polyestervatt. Grytekluten er dekorert med det flotte Lokki-mønsteret i nydelige blåtoner, designet av Maija ja Kristina Isola. Et praktisk og dekorativt tilbehør til kjøkkenet. Kommer med hempe for oppheng.
Kan vaskes i vaskemaskin.

Length 21,5 cm
Width 21,5 cm
Colour Gul
Material Bomull, polyester

marimekko lokki kaffekopp u/hank 2pk

Kaffekopp u/hank, Lokki, fra Marimekko. Kommer i 2pk. Nyt morgenkaffen fra disse flotte kaffekoppene, dekorert med det flotte Lokki-mønsteret, designet av Maija ja Kristina Isola. Koppene tåler oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn og fryser.
100179

marimekko lokki skål 2,5 dl

Skål 2,5 dl, Lokki, fra Marimekko. Kjempefin skål, dekorert med det flotte Lokki-mønsteret, designet av Maija ja Kristina Isola. Skålen er ideell til supper og desserter, og er like fin til hverdags som til fest. Tåler oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn og fryser.
100180