Marimekko Oiva tekopp

Varenummer: 57713
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Oiva tekopp fra Marimekko.  Perfekt til te, fin i kombinasjon med andre deler fra den elegante Oiva-serien i hvitt, designet av Sami Ruotsalainen. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Oiva tekopp fra Marimekko

Perfekt til te, fin i kombinasjon med andre deler fra den elegante Oiva-serien i hvitt, designet av Sami Ruotsalainen. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Product nr. 57713
Height 5,5 cm
volume 2,5 dl
Colour Hvit
Material Steintøy

marimekko oiva kaffekopp

Oiva kaffekopp fra Marimekko. Perfekt til kaffe, fin i kombinasjon med andre deler fra den elegante Oiva-serien i hvitt, designet av Sami Ruotsalainen. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
57712

marimekko oiva krus

Oiva krus fra Marimekko. Velegnet til alle varme drikker. Fin i kombinasjon med andre deler fra den elegante Oiva-serien i hvitt, designet av Sami Ruotsalainen. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
58279

marimekko oiva skål 2,5 dl

Oiva skål, 2,5 dl, fra Marimekko. Velegnet til suppe og desserter. Fin i kombinasjon med andre deler fra den elegante Oiva-serien i hvitt, designet av Sami Ruotsalainen. Kan vaskes i oppvaskmaskin.  
58281

Marimekko Oiva tallerken 25 cm

Oiva tallerken, 25 cm, fra Marimekko. Enkel og tidløs, fin til både hverdag og fest. Kombiner gjerne med andre deler fra den elegante Oiva-serien i hvitt, designet av Sami Ruotsalainen. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
58335