Marimekko Siirtolapuutarha krus räsymatto

Varenummer: 55602
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Siirtolapuutarha krus, fra Marimekko. Velegnet til varme og kalde drikker. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Siirtolapuutarha krus, fra Marimekko

Velegnet til varme og kalde drikker. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Product nr. 55602
Height 9,5 cm
volume 2,5 dl
Colour Svart/hvit
Material Steintøy

marimekko siirtolapuutarha kanne 0,5 l

Siirtolapuutarha kanne, 0,5 l, fra Marimekko. Fin til servering av drikker og sauser, og lokket gjør den velegnet til oppbevaring av f.eks. melk i kjøleskapet. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin (OBS! Ikke lokket).
74097

marimekko siirtolapuutarha skål 0,5 l

Siirtolapuutarha skål 0,5 l, fra Marimekko. Fin størrelse til både frokostblanding, suppe, grøt og desserter. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
55588

marimekko siirtolapuutarha tallerken Ø20

Tallerken Ø20, Siirtolapuutarha, fra Marimekko.Fin til både hverdag og fest, fin i kombinasjon med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte mønsteret designet av Maija Louekari. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser.
55580

marimekko siirtolapuutarha tekopp räsymatto

Siirtolapuutarha tekopp, fra Marimekko.Perfekt til te. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
58278