Marimekko Siirtolapuutarha krus u/hank

Varenummer: 57854
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Siirtolapuutarha krus u/hank, fra Marimekko.  Velegnet til varme og kalde drikker, is og yoghurt. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Siirtolapuutarha krus u/hank, fra Marimekko

Velegnet til varme og kalde drikker, is og yoghurt. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Product nr. 57854
Height 9,5 cm
volume 2,5 dl
Material Steintøy

marimekko siirtolapuutarha krus

Siirtolapuutarha krus fra Marimekko. Velegnet til varme og kalde drikker. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
55582

marimekko siirtolapuutarha serveringsfat

Siirtolapuutarha serveringsfat, fra Marimekko. Lekkert serveringsfat, fint til både hverdag og fest. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte mønsteret designet av Maija Louekari. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser.
74098

marimekko siirtolapuutarha skål 1,5 l

Siirtolapuutarha skål, 1,5 l, fra Marimekko. Fin til servering av salater, desserter og andre retter. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
55581