Marimekko Siirtolapuutarha skål 1,5 l räsymatto

Varenummer: 55628
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Siirtolapuutarha skål 1,5 l, fra Marimekko. Fin til servering av salater, desserter og andre retter.  Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Siirtolapuutarha skål 1,5 l, fra Marimekko

Fin til servering av salater, desserter og andre retter.  Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Product nr. 55628
Height 8 cm
volume 1,5 l
Material Steintøy

marimekko siirtolapuutarha skål 1,5 l

Siirtolapuutarha skål, 1,5 l, fra Marimekko.Fin til servering av salater, desserter og andre retter. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
55581

marimekko siirtolapuutarha eggeglass 2pk

Siirtolapuutarha eggeglass, fra Marimekko.Kommer i 2pk. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
62578

marimekko siirtolapuutarha tallerken räsymatto

Siirtolapuutarha tallerken, Räsymatto, fra Marimekko.Fin til både hverdag og fest, fin i kombinasjon med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser.
77804

marimekko siirtolapuutarha tekopp räsymatto

Siirtolapuutarha tekopp, fra Marimekko.Perfekt til te. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
58278