Marimekko Siirtolapuutarha skål 2,5 dl räsymatto

Varenummer: 77805
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Skål 2,5 dl, Siirtolapuutarha, fra Marimekko. Kjempefin skål, dekorert med det flotte Räsymatto -mønsteret, designet av Maija Louekari. Skålen er ideell til supper og desserter, og er like fin til hverdags som til fest Tåler oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn og fryser.

Skål 2,5 dl, Siirtolapuutarha, fra Marimekko.

Kjempefin skål, dekorert med det flotte Räsymatto -mønsteret, designet av Maija Louekari. Skålen er ideell til supper og desserter, og er like fin til hverdags som til fest
Tåler oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn og fryser. 

Diameter 9,5 cm
Height 6 cm
volume 2,5 dl
Colour Svart/hvit
Material Keramikk

marimekko lokki skål 2,5 dl

Skål 2,5 dl, Lokki, fra Marimekko. Kjempefin skål, dekorert med det flotte Lokki-mønsteret, designet av Maija ja Kristina Isola. Skålen er ideell til supper og desserter, og er like fin til hverdags som til fest. Tåler oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn og fryser.
100180

marimekko unikko skål 2,5 dl beige

Skål 2,5 dl, Unikko i beige, fra Marimekko. Kjempefin skål, dekorert med det kjente Unikko-mønsteret, designet av Maija ja Kristina Isola. Skålen er ideell til supper og desserter, og er like fin til hverdags som til fest. Tåler oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn og fryser.
100133

Marimekko Siirtolapuutarha krus räsymatto

Siirtolapuutarha krus, fra Marimekko. Velegnet til varme og kalde drikker. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
55602

Marimekko Siirtolapuutarha skål 1,5 l räsymatto

Siirtolapuutarha skål 1,5 l, fra Marimekko. Fin til servering av salater, desserter og andre retter.  Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
55628

Marimekko Siirtolapuutarha skål 4dl räsymatto

Skål 4dl, Siirtolapuutarha, fra Marimekko. Fin størrelse til både frokostblanding, suppe, grøt og desserter. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin. 
88119

Marimekko Siirtolapuutarha tallerken 25 cm räsymatto

Tallerken 25 cm, Siirtolapuutarha, fra Marimekko.Fin til både hverdag og fest, fin i kombinasjon med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser. 
88121