Marimekko Siirtolapuutarha skål 4dl räsymatto

Varenummer: 88119
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Skål 4dl, Siirtolapuutarha, fra Marimekko. Fin størrelse til både frokostblanding, suppe, grøt og desserter. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin. 

Skål 4dl, Siirtolapuutarha, fra Marimekko

Fin størrelse til både frokostblanding, suppe, grøt og desserter. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

 

Diameter 13 cm
Height 5 cm
volume 4dl
Colour Svart/hvit
Material Steintøy

Marimekko Siirtolapuutarha dyp tallerken räsymatto

Dyp tallerken, Siirtolapuutarha, fra Marimekko.Fin størrelse til grøt og supper. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser. 
88120

marimekko siirtolapuutarha eggeglass 2pk

Siirtolapuutarha eggeglass, fra Marimekko.Kommer i 2pk. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
62578

Marimekko Siirtolapuutarha skål 1,5 l räsymatto

Siirtolapuutarha skål 1,5 l, fra Marimekko. Fin til servering av salater, desserter og andre retter.  Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
55628

Marimekko Siirtolapuutarha tallerken 25 cm räsymatto

Tallerken 25 cm, Siirtolapuutarha, fra Marimekko.Fin til både hverdag og fest, fin i kombinasjon med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser. 
88121