• Marimekko Siirtolapuutarha tallerken 25 cm räsymatto - slideshow 1

Marimekko Siirtolapuutarha tallerken 25 cm räsymatto

Varenummer: 88121
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Tallerken 25 cm, Siirtolapuutarha, fra Marimekko.Fin til både hverdag og fest, fin i kombinasjon med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser. 

Tallerken 25 cm, Siirtolapuutarha, fra Marimekko.

Fin til både hverdag og fest, fin i kombinasjon med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser.

 

Diameter 25 cm
Colour Svart/hvit
Material Steintøy

marimekko siirtolapuutarha eggeglass 2pk

Siirtolapuutarha eggeglass, fra Marimekko.Kommer i 2pk. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
62578

Marimekko Siirtolapuutarha kaffekopp ​u/hank räsymatto

Siirtolapuutarha kaffekopp u/hank fra Marimekko. Perfekt til kaffe. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
57222

marimekko siirtolapuutarha tallerken Ø20

Tallerken Ø20, Siirtolapuutarha, fra Marimekko.Fin til både hverdag og fest, fin i kombinasjon med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte mønsteret designet av Maija Louekari. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser.
55580