• marimekko tasaraita toalettveske liten - slideshow 1

marimekko tasaraita toalettveske liten

Varenummer: 100154
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Toalettveske i liten størrelse, Tasaraita, fra Marimekko. Flott toalettveske i bomull, perfekt å ta med på reise. Vesken er dekorert med det stilige Tasaraita-mønsteret, designet av Annika Rimala. Den grønne glidelåsen gir designuttrykket det lille ekstra. Innsiden av toalettvesken er belagt med PVC.

Toalettveske i liten størrelse, Tasaraita, fra Marimekko.

Flott toalettveske i bomull, perfekt å ta med på reise. Vesken er dekorert med det stilige Tasaraita-mønsteret, designet av Annika Rimala. Den grønne glidelåsen gir designuttrykket det lille ekstra. Innsiden av toalettvesken er belagt med PVC.

Length 18 cm
Width 7 cm
Height 9 cm
Colour Svart
Material Bomull, PVC

marimekko tasaraita krus oransje/gul

Krus, Tasaraita i oransje/gul, fra Marimekko. Nyt yndlingsdrikken fra dette flotte kruset, dekorert med det stilige Tasaraita-mønsteret, designet av Annika Rimala. Kruset tåler oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn og fryser.
100165

marimekko tasaraita krus sort/hvit

Krus, Tasaraita i sort/hvit, fra Marimekko. Nyt yndlingsdrikken fra dette flotte kruset, dekorert med det stilige Tasaraita-mønsteret, designet av Annika Rimala. Kruset tåler oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn og fryser.
100164

marimekko tasaraita zip purse sort/hvit

Zip purse, Tasaraita i sort/hvit, fra Marimekko. Fin, liten i veske med glidelås, perfekt til sminke eller andre småting. Vesken er dekorert med det stilige Tasaraita-mønsteret, designet av Annika Rimala. Den grønne glidelåsen gir designuttrykket det lille ekstra. Vesken er laget av bomull, og innsiden er belagt med PVC.
100153