• marimekko tasaraita zip purse sort/hvit - slideshow 1

marimekko tasaraita zip purse sort/hvit

Varenummer: 100153
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Zip purse, Tasaraita i sort/hvit, fra Marimekko. Fin, liten i veske med glidelås, perfekt til sminke eller andre småting. Vesken er dekorert med det stilige Tasaraita-mønsteret, designet av Annika Rimala. Den grønne glidelåsen gir designuttrykket det lille ekstra. Vesken er laget av bomull, og innsiden er belagt med PVC.

Zip purse, Tasaraita i sort/hvit, fra Marimekko.

Fin, liten i veske med glidelås, perfekt til sminke eller andre småting. Vesken er dekorert med det stilige Tasaraita-mønsteret, designet av  Annika Rimala. Den grønne glidelåsen gir designuttrykket det lille ekstra. Vesken er laget av bomull, og innsiden er belagt med PVC.

Width 21 cm
Height 16 cm
Colour Svart/hvit
Material Bomull, PVC

marimekko tasaraita krus mørk blå/lys blå

Krus, Tasaraita i mørk blå/lys blå, fra Marimekko. Nyt yndlingsdrikken fra dette flotte kruset, dekorert med det stilige Tasaraita-mønsteret, designet av Annika Rimala. Kruset tåler oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn og fryser.
100166

marimekko tasaraita krus sort/hvit

Krus, Tasaraita i sort/hvit, fra Marimekko. Nyt yndlingsdrikken fra dette flotte kruset, dekorert med det stilige Tasaraita-mønsteret, designet av Annika Rimala. Kruset tåler oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn og fryser.
100164

marimekko tasaraita toalettveske liten

Toalettveske i liten størrelse, Tasaraita, fra Marimekko. Flott toalettveske i bomull, perfekt å ta med på reise. Vesken er dekorert med det stilige Tasaraita-mønsteret, designet av Annika Rimala. Den grønne glidelåsen gir designuttrykket det lille ekstra. Innsiden av toalettvesken er belagt med PVC.
100154