marimekko unikko kaffekopp u/hank 2pk beige

Varenummer: 100131
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Kaffekopp u/hank, Unikko i beige, fra Marimekko. Kommer i 2pk. Nyt morgenkaffen fra disse flotte kaffekoppene, dekorert med det kjente Unikko-mønsteret. Mønsteret er designet av Maija ja Kristina Isola. Koppene tåler oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn og fryser.

Kaffekopp u/hank, Unikko i beige, fra Marimekko. Kommer i 2pk.

Nyt morgenkaffen fra disse flotte kaffekoppene, dekorert med det kjente Unikko-mønsteret. Mønsteret er designet av Maija ja Kristina Isola.
Koppene tåler oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn og fryser.

 

Diameter 7,5 cm
Height 7 cm
volume 2 kopper à 2 dl
Colour Beige, krem
Material Keramikk

marimekko unikko kjøkkenhåndkle beige

Kjøkkenhåndkle, Unikko i beige, fra Marimekko. Kjempefint kjøkkenhåndkle i 100 % bomull, dekorert med det kjente Unikko-mønsteret, designet av Maija ja Kristina Isola. Kan vaskes i vaskemaskin på 60 grader. Bør vaskes før bruk.
100138

marimekko unikko krus beige

Krus, Unikko i beige, fra Marimekko. Nyt yndlingsdrikken fra dette flotte kruset, dekorert med det kjente Unikko-mønsteret. Mønsteret er designet av Maija ja Kristina Isola. Kruset tåler oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn og fryser.
100130

marimekko unikko skål 2,5 dl beige

Skål 2,5 dl, Unikko i beige, fra Marimekko. Kjempefin skål, dekorert med det kjente Unikko-mønsteret, designet av Maija ja Kristina Isola. Skålen er ideell til supper og desserter, og er like fin til hverdags som til fest. Tåler oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn og fryser.
100133

marimekko unikko tallerken ø13,5 beige

Tallerken Ø13,5 cm, Unikko i beige, fra Marimekko. Kjempefin, liten tallerken, dekorert med det kjente Unikko-mønsteret, designet av Maija ja Kristina Isola. Tallerkenen er ideell til småretter og desserter, og er like fin til hverdags som til fest. Tåler oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn og fryser.
100132