• Meyer Lavigne kopp Missi - slideshow 1

Meyer Lavigne kopp Missi

Varenummer: 78569
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Kopp, Missi, fra Meyer-Lavigne. "Good morning cup" i porselen med håndtegnet dekor, en hyllest til den gode hverdag. Koppen tåler oppvaskmaskin, men mønsteret kan etter en tid miste noe av sin intensitet.

Kopp, Missi, fra Meyer-Lavigne.

"Good morning cup" i porselen med håndtegnet dekor, en hyllest til den gode hverdag. Koppen tåler oppvaskmaskin, men mønsteret kan etter en tid miste noe av sin intensitet.

Height 8,5 cm
volume 30cl

Meyer Lavigne kopp Bror

Kopp, Bror, fra Meyer-Lavigne. "Good morning cup" i porselen med håndmalt dekor, en hyllest til den gode hverdag. Koppen tåler oppvaskmaskin, men mønsteret kan etter en tid miste noe av sin intensitet.
78570

Meyer Lavigne kopp Edith

Kopp, Edith, Meyer-Lavigne. "Good morning cup" i porselen med håndmalt dekor, en hyllest til den gode hverdag. Koppen tåler oppvaskmaskin, men mønsteret kan etter en tid miste noe av sin intensitet.
78572

Meyer Lavigne kopp Mingus

Kopp, Mingus, fra Meyer-Lavigne. "Good morning cup" i porselen med håndmalt dekor, en hyllest til den gode hverdag. Koppen tåler oppvaskmaskin, men mønsteret kan etter en tid miste noe av sin intensitet.
78571

Meyer Lavigne blomsterpotte Alba

Blomsterpotte, Alba, fra Meyer-Lavigne. "Alba is a thoughtful and kind lady". Stor blomsterpotte i porselen med morsom dekor. Spesielt fin til skulpturelle potteplanter, men kan også brukes som vase til stilkblomster.
67492

Meyer Lavigne blomstervase Alfonso

Blomstervase, Alfonso, fra Meyer-Lavigne. "The boy Alfonso is not as behaved as he looks like".  Morsom vase i porselen med håndmalt dekor. Veldig fin med friske stilkblomster, men kan også brukes som potteskjuler.
62031

Meyer Lavigne blomstervase Frede

Blomstervase, Frede, fra Meyer-Lavigne. "Frede is a goofy little character with lots of charm".  Morsom vase i porselen med håndmalt dekor. Veldig fin med friske stilkblomster, men kan også brukes som potteskjuler.
62032

Meyer Lavigne sparebøsse Kawaii

Sparebøsse, Dream saver Kawaii, fra Meyer-Lavigne. Skulpturell og morsom sparebøsse i porselen med håndmalt dekor. Sparebøssen er av den gode gamle sorten, med kun 1 åpning - for innskudd.
67494