• meyer lavigne kopp otto - slideshow 1

meyer lavigne kopp otto

Varenummer: 92216
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Kopp, Otto, fra Meyer Lavigne.  "Good morning cup" i porselen med håndmalt dekor, en hyllest til den gode hverdag. Koppen tåler oppvaskmaskin, men mønsteret kan etter en tid miste noe av sin intensitet.

Kopp, Otto, fra Meyer Lavigne

"Good morning cup" i porselen med håndmalt dekor, en hyllest til den gode hverdag. Koppen tåler oppvaskmaskin, men mønsteret kan etter en tid miste noe av sin intensitet.

Height 8,5 cm
volume 30cl
Colour Multi
Material Porselen

Meyer Lavigne kopp Edith

Kopp, Edith, Meyer-Lavigne. "Good morning cup" i porselen med håndmalt dekor, en hyllest til den gode hverdag. Koppen tåler oppvaskmaskin, men mønsteret kan etter en tid miste noe av sin intensitet.
78572

Meyer Lavigne kopp Mingus

Kopp, Mingus, fra Meyer-Lavigne. "Good morning cup" i porselen med håndmalt dekor, en hyllest til den gode hverdag. Koppen tåler oppvaskmaskin, men mønsteret kan etter en tid miste noe av sin intensitet.
78571

Meyer Lavigne blomsterpotte Karl

Blomsterpotte, Karl, fra Meyer-Lavigne. Stor blomsterpotte i porselen med morsom dekor. Spesielt fin til skulpturelle potteplanter, men kan også brukes som vase til stilkblomster.
78567

Meyer Lavigne blomstervase Sofia

Blomstervase, Sofia, fra Meyer-Lavigne.  "Sofia is a sweet little girl with rose cheeks." Morsom vase i porselen med håndmalt dekor. Veldig fin med friske stilkblomster, men kan også brukes som potteskjuler.
67493

Meyer Lavigne sparebøsse Kawaii

Sparebøsse, Dream saver Kawaii, fra Meyer-Lavigne. Skulpturell og morsom sparebøsse i porselen med håndmalt dekor. Sparebøssen er av den gode gamle sorten, med kun 1 åpning - for innskudd.
67494