Moebe

Moebe er et dansk merke, grunnlagt av Anders Thams og Martin D. Christensen. Moebe liker å holde det enkelt; de fokuserer på det vitale og jobber for å redusere designet ned til dets enkleste form. For Moebe er dette den beste måten å bevare den stolte skandinaviske designtradisjon.

Sorter etter:

Moebe ramme A2 eik

A2 ramme i eik, fra Moebe. Laget av ubehandlet eik og akrylglass. Et gummibånd holder rammen sammen og kan brukes for oppheng.  
91887

Moebe ramme A3 sort

Ramme, sort aluminium, i A3 fra Moebe.  Rammen består av fire sider, akryl glass, og et sort gummibånd som holder det hele sammen.   
86348

Moebe ramme A4 eik

A4 ramme i eik, fra Moebe. Laget av ubehandlet eik og akrylglass. Et gummmibånd holder rammen sammen og kan brukes for oppheng.  
83527

Moebe ramme A4 sort

Ramme, sort aluminium, i A4 fra Moebe.  Rammen består av fire sider, akryl glass, og et sort gummibånd som holder det hele sammen og kan brukes til oppheng. 
86349

Moebe ramme A5 sort

Ramme, sort aluminium, i A5 fra Moebe.  Rammen består av fire sider, akryl glass, og et sort gummibånd som holder det hele sammen og kan brukes til oppheng. 
86350

moebe lysestake messing

Lysestake, messing, fra Moebe. Minimalistisk og stilig lysestake, formet ut fra ett eneste stykke metalltråd. Den triangulære formen holder lyset på plass og sørger samtidig for god stabilitet.  
93679

moebe lysestake sort

Lysestake, sort, fra Moebe. Minimalistisk og stilig lysestake, formet ut fra ett eneste stykke metalltråd. Den triangulære formen holder lyset på plass og sørger samtidig for god stabilitet.  
93678

moebe ramme A3 eik

A3 ramme i eik, fra Moebe. Laget av ubehandlet eik og akrylglass. Et gummmibånd holder rammen sammen og kan brukes for oppheng.
83525

moebe ramme A3 hvit

Ramme A3, hvit, fra Moebe.  Rammen er laget av aluminium, akrylglass og et gummibånd som holder det hele sammen og kan brukes til oppheng. 
93675

moebe ramme A4 hvit

Ramme A4, hvit, fra Moebe.  Rammen er laget av aluminium, akrylglass og et gummibånd som holder det hele sammen og kan brukes til oppheng. 
93676

moebe ramme A5 eik

A5 ramme i eik, fra Moebe. Laget av ubehandlet eik og akrylglass. Et gummmibånd holder rammen sammen og kan brukes for oppheng.
83529

moebe ramme A5 hvit

Ramme A5, hvit, fra Moebe. Rammen er laget av aluminium, akrylglass og et gummibånd som holder det hele sammen og kan brukes til oppheng.  
93677