• moebe lysestake sort - slideshow 1
  • moebe lysestake sort - slideshow 2
  • moebe lysestake sort - slideshow 3

moebe lysestake sort

Varenummer: 93678
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Lysestake, sort, fra Moebe. Minimalistisk og stilig lysestake, formet ut fra ett eneste stykke metalltråd. Den triangulære formen holder lyset på plass og sørger samtidig for god stabilitet.  

Lysestake, sort, fra Moebe.

Minimalistisk og stilig lysestake, formet ut fra ett eneste stykke metalltråd. Den triangulære formen holder lyset på plass og sørger samtidig for god stabilitet.  

Length 9,5 cm
Width 9,5 cm
Height 9,5 cm
Colour Svart
Material Pulverlakkert metall

moebe lysestake messing

Lysestake, messing, fra Moebe. Minimalistisk og stilig lysestake, formet ut fra ett eneste stykke metalltråd. Den triangulære formen holder lyset på plass og sørger samtidig for god stabilitet.  
93679

aytm turris lanterne mint/sort

Lanterne, Turris i mint/sort, fra AYTM. Lys opp mørke vinterdager eller sene sommerkvelder med denne stilige lanternen i farget glass og sort jern. Designet er enkelt og geometrisk, med rene, ryddige linjer som passer inn i de fleste interiør. Turris lanterne er like fin på verandaen som på stua, eller utenfor hoveddøren som en hyggelig velkomst til dine gjester.
102853

Moebe ramme A4 sort

Ramme, sort aluminium, i A4 fra Moebe.  Rammen består av fire sider, akryl glass, og et sort gummibånd som holder det hele sammen og kan brukes til oppheng. 
86349
NY

The oak men lysfat eik

Lysfat fra The oak men. Lekkert lysfat med stålbase og ramme i eik, inkludert 4 magnetiske lysholdere i sort metall. Lysholderne kan plasseres hvor som helst på fatet, noe som gjør det fleksibelt og enkelt å dekorere. Pynt fatet med dine dekorfavoritter, tenn lys, og skap en koselig atmosfære i hjemmet.
103699