• morild hauk lue refleks lys grå onesize - slideshow 1
  • morild hauk lue refleks lys grå onesize - slideshow 2

morild hauk lue refleks lys grå onesize

Varenummer: 97446
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Lue med refleks, Hauk i lys grå, fra Morild. Kjempefin, smart og varm lue i en blanding av lammeull og alpakka. Lua har integrert refleks i både dusken og i selve lua, og er et smart valg når du skal ut i vintermørket. Lua er utstyrt med fleecebånd på innsiden for ekstra komfort og beskyttelse mot vinden.

Lue med refleks, Hauk i lys grå, fra Morild.

Kjempefin, smart og varm lue i en blanding av lammeull og alpakka. Lua har integrert refleks i både dusken og i selve lua, og er et smart valg når du skal ut i vintermørket. Lua er utstyrt med fleecebånd på innsiden for ekstra komfort og beskyttelse mot vinden.

 

 

 

Colour Lys grå
Material Ull, akryl, elastan

morild lue refleks peik lys grå onesize

Lue med refleks, Peik i lys grå, fra Morild. Kjempefin, smart og varm lue i en herlig kashmirblanding, med integrert refleks som gjør deg synlig i høst - og vintermørket. Peik lue kommer i onesize og passer fint til både damer og herrer.
83763

morild pannebånd refleks rosa onesize

Pannebånd med refleks, Ebba i rosa, fra Morild. Flott pannebånd i myk og varm lammeull, med innvevd refleks hele veien rundt. Pannebåndet er fôret med bomull på innsiden, for en ekstra behagelig følelse og for ekstra beskyttelse mot vinden.
97450

morild skinnhansker refleks urd blå M/L

Skinnhansker med refleks, Urd i blå, fra Morild. Kjempefine, smarte og behagelige votter i geiteskinn, fôret med myk og varm kashmirull. Mellom laget av geiteskinn og fôret av kashmirull ligger en tynn refleksduk, som kommer til syne gjennom en diskré perforering. Dette gir en uslåelig reflekseffekt, og gjør de lekre skinnvottene til et smart valg når du skal ut på tur i mørket. Disse hanskene kommer i størrelse M/L dame.
97460

morild skinnvotter refleks alva sort onesize

Skinnvotter med refleks, Alva i sort, fra Morild. Kjempefine, smarte og behagelige votter i geiteskinn, fôret med myk og varm kashmirull. Mellom laget av geiteskinn og fôret av kashmirull ligger en tynn refleksduk, som kommer til syne gjennom en diskré perforering. Dette gir en uslåelig reflekseffekt, og gjør de lekre skinnvottene til et smart valg når du skal ut på tur i mørket. Alva votter er onesize, og passer de aller, aller fleste damehender.
89396