Morild Norway

Morild Norway – eventyrlige refleksprodukter.

Morild Norway er et norsk merke, med mål om å oppfylle tre ufravikelige krav: Høy kvalitet, lekkert design og litt ekstra trygghet i mørket.

 

Sorter etter:

morild barneluelue refleks eir blå 0-2 år

Barnelue med refleks, Eir 0-2 år i blå, fra Morild. Lun og varm barnelue i en blanding av lammeull og alpakka, med innvevd refleks i striper rundt hele lua. Barnelua er fôret med bomull på innsiden for ekstra komfort og beskyttelse mot vinden. Kombinasjonen lammeull og alpakka gjør lua myk og behagelig og gir veldig gode varmeegenskaper.
97455

morild hauk lue refleks lys grå onesize

Lue med refleks, Hauk i lys grå, fra Morild. Kjempefin, smart og varm lue i en blanding av lammeull og alpakka. Lua har integrert refleks i både dusken og i selve lua, og er et smart valg når du skal ut i vintermørket. Lua er utstyrt med fleecebånd på innsiden for ekstra komfort og beskyttelse mot vinden.
97446

morild lue refleks peik lys grå onesize

Lue med refleks, Peik i lys grå, fra Morild. Kjempefin, smart og varm lue i en herlig kashmirblanding, med integrert refleks som gjør deg synlig i høst - og vintermørket. Peik lue kommer i onesize og passer fint til både damer og herrer.
83763

morild pannebånd refleks rosa onesize

Pannebånd med refleks, Ebba i rosa, fra Morild. Flott pannebånd i myk og varm lammeull, med innvevd refleks hele veien rundt. Pannebåndet er fôret med bomull på innsiden, for en ekstra behagelig følelse og for ekstra beskyttelse mot vinden.
97450

morild skinnhansker refleks urd blå M/L

Skinnhansker med refleks, Urd i blå, fra Morild. Kjempefine, smarte og behagelige votter i geiteskinn, fôret med myk og varm kashmirull. Mellom laget av geiteskinn og fôret av kashmirull ligger en tynn refleksduk, som kommer til syne gjennom en diskré perforering. Dette gir en uslåelig reflekseffekt, og gjør de lekre skinnvottene til et smart valg når du skal ut på tur i mørket. Disse hanskene kommer i størrelse M/L dame.
97460

morild skinnvotter refleks alva blå onesize

Skinnvotter med refleks, Alva i blå, fra Morild. Kjempefine, smarte og behagelige votter i geiteskinn, fôret med myk og varm kashmirull. Mellom laget av geiteskinn og fôret av kashmirull ligger en tynn refleksduk, som kommer til syne gjennom en diskré perforering. Dette gir en uslåelig reflekseffekt, og gjør de lekre skinnvottene til et smart valg når du skal ut på tur i mørket. Alva votter er onesize, og passer de aller, aller fleste damehender.
97465

morild skinnvotter refleks alva sort onesize

Skinnvotter med refleks, Alva i sort, fra Morild. Kjempefine, smarte og behagelige votter i geiteskinn, fôret med myk og varm kashmirull. Mellom laget av geiteskinn og fôret av kashmirull ligger en tynn refleksduk, som kommer til syne gjennom en diskré perforering. Dette gir en uslåelig reflekseffekt, og gjør de lekre skinnvottene til et smart valg når du skal ut på tur i mørket. Alva votter er onesize, og passer de aller, aller fleste damehender.
89396