• morild skinnvotter refleks alva sort onesize - slideshow 1
  • morild skinnvotter refleks alva sort onesize - slideshow 2
  • morild skinnvotter refleks alva sort onesize - slideshow 3
  • morild skinnvotter refleks alva sort onesize - slideshow 4

morild skinnvotter refleks alva sort onesize

Varenummer: 89396
Lagerbeholdning:
Lagt til i
Legg i ønskeliste

Skinnvotter med refleks, Alva i sort, fra Morild. Kjempefine, smarte og behagelige votter i geiteskinn, fôret med myk og varm kashmirull. Mellom laget av geiteskinn og fôret av kashmirull ligger en tynn refleksduk, som kommer til syne gjennom en diskré perforering. Dette gir en uslåelig reflekseffekt, og gjør de lekre skinnvottene til et smart valg når du skal ut på tur i mørket. Alva votter er onesize, og passer de aller, aller fleste damehender.

Skinnvotter med refleks, Alva i sort, fra Morild

Kjempefine, smarte og behagelige votter i geiteskinn, fôret med myk og varm kashmirull. Mellom laget av geiteskinn og fôret av kashmirull ligger en tynn refleksduk, som kommer til syne gjennom en diskré perforering. Dette gir en uslåelig reflekseffekt, og gjør de lekre skinnvottene til et smart valg når du skal ut på tur i mørket.

Alva votter er onesize, og passer de aller, aller fleste damehender.

 

Colour Svart
Material Geiteskinn, kashmirull

morild skinnvotter refleks alva blå onesize

Skinnvotter med refleks, Alva i blå, fra Morild. Kjempefine, smarte og behagelige votter i geiteskinn, fôret med myk og varm kashmirull. Mellom laget av geiteskinn og fôret av kashmirull ligger en tynn refleksduk, som kommer til syne gjennom en diskré perforering. Dette gir en uslåelig reflekseffekt, og gjør de lekre skinnvottene til et smart valg når du skal ut på tur i mørket. Alva votter er onesize, og passer de aller, aller fleste damehender.
97465

morild hauk lue refleks lys grå onesize

Lue med refleks, Hauk i lys grå, fra Morild. Kjempefin, smart og varm lue i en blanding av lammeull og alpakka. Lua har integrert refleks i både dusken og i selve lua, og er et smart valg når du skal ut i vintermørket. Lua er utstyrt med fleecebånd på innsiden for ekstra komfort og beskyttelse mot vinden.
97446

morild pannebånd refleks rosa onesize

Pannebånd med refleks, Ebba i rosa, fra Morild. Flott pannebånd i myk og varm lammeull, med innvevd refleks hele veien rundt. Pannebåndet er fôret med bomull på innsiden, for en ekstra behagelig følelse og for ekstra beskyttelse mot vinden.
97450

morild skinnhansker refleks urd blå M/L

Skinnhansker med refleks, Urd i blå, fra Morild. Kjempefine, smarte og behagelige votter i geiteskinn, fôret med myk og varm kashmirull. Mellom laget av geiteskinn og fôret av kashmirull ligger en tynn refleksduk, som kommer til syne gjennom en diskré perforering. Dette gir en uslåelig reflekseffekt, og gjør de lekre skinnvottene til et smart valg når du skal ut på tur i mørket. Disse hanskene kommer i størrelse M/L dame.
97460