MUGGER OG TEKANNER

Sorter etter:

House of Rym Arbour Harbour melkemugge

Melkemugge, Arbour Harbour, fra House of Rym. Mugge i 100 % porselen, dekorert med et flott bladmønster. Fin i kombinasjon med andre produkter fra Arbour Harbour-serien. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
72090

House of Rym Tu es la vague kaffekanne sort/hvit

Kaffekanne, Tu es la vague, i sort/hvit fra House of Rym. Kaffekanne med koselig mønster i sort, designet av Anna Backlund. Fremstilt av 100 % porselen, kan vaskes i oppvaskmaskin.
73760

Marimekko Oiva tekanne

Oiva tekanne fra Marimekko. Lekker og tidløs, fin til både hverdag og fest. Kombiner gjerne med andre deler fra den elegante Oiva-serien i hvitt, designet av Sami Ruotsalainen. 
57714

Marimekko Siirtolapuutarha tekanne räsymatto

Tekanne, Siirtolapuutarha, fra Marimekko.Klassisk og elegant, fin til både hverdag og fest. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari.
55605

marimekko Siirtolapuutarha tekanne

Tekanne, Siirtolapuutarha, fra Marimekko.Elegant tekanne med trehåndtak, fin til både hverdag og fest. Det flotte Siirtolapuutarha -mønsteret er designet av Maija Louekari. Vaskes for hånd, tåler ikke stekeovn, mikrobølgeovn eller koketopp. 
88117

marimekko siirtolapuutarha kanne 0,5 l

Siirtolapuutarha kanne, 0,5 l, fra Marimekko. Fin til servering av drikker og sauser, og lokket gjør den velegnet til oppbevaring av f.eks. melk i kjøleskapet. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin (OBS! Ikke lokket).
74097

marimekko siirtolapuutarha kanne 1,25l räsymatto

Siirtolapuutarha kanne 1,25 l, fra Marimekko.Velegnet til servering av drikker og sauser. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser. 
77806