Nyheter

Sorter etter:
NY

aytm curva magasinholder sort

Magasinholder, Curva i sort, fra AYTM. Sofistikert og stilig magasinholder i sortlakkert jern. Ikke bare et funksjonelt objekt, men også en skulpturell dekorgjenstand som gir nytt liv til interiøret.
103270
NY

aytm turris lanterne sort

Lanterne, Turris sort, fra AYTM. ​ Lys opp mørke vinterdager eller sene sommerkvelder med denne stilige lanternen i farget glass og sort jern. Designet er enkelt og geometrisk, med rene, ryddige linjer som passer inn i de fleste interiør. Turris lanterne er like fin på verandaen som på stua, eller utenfor hoveddøren som en hyggelig velkomst til dine gjester.
102855
NY

aytm turris lanterne amber/sort

Lanterne, Turris i amber/sort, fra AYTM. ​ Lys opp mørke vinterdager eller sene sommerkvelder med denne stilige lanternen i farget glass og sort jern. Designet er enkelt og geometrisk, med rene, ryddige linjer som passer inn i de fleste interiør. Turris lanterne er like fin på verandaen som på stua, eller utenfor hoveddøren som en hyggelig velkomst til dine gjester.
102854
NY

aytm turris lanterne mint/sort

Lanterne, Turris i mint/sort, fra AYTM. Lys opp mørke vinterdager eller sene sommerkvelder med denne stilige lanternen i farget glass og sort jern. Designet er enkelt og geometrisk, med rene, ryddige linjer som passer inn i de fleste interiør. Turris lanterne er like fin på verandaen som på stua, eller utenfor hoveddøren som en hyggelig velkomst til dine gjester.
102853
NY

aytm volvi skål sort

Skål, Volvi i sort, fra AYTM. Elegant og iøynefallende skål, med base i sort marmor og skål i lekker, støvsort glass. Glasskålen kan løftes av basen, og får da en avrundet form som gir et lekent og unikt uttrykk. Perfekt til servering eller bare som et rent dekorobjekt i hjemmet.
102852
NY

aytm unity trebrett 24x24 eik

Trebrett 24x24 cm, Unity i eik, fra AYTM. Stilrent og elegant brett i vakker eik. Brettet har uendelige bruksmuligheter, og er like fint til krydder på kjøkkenet, som til flasker og krukker på badet, eller til pyntegjenstander på stuebordet. Brettet er food safe.
102851
NY

aytm unity trebrett 24x24 sort

Trebrett 24x24 cm, Unity i sort, fra AYTM. Stilrent og elegant brett i sortmalt eik. Brettet har uendelige bruksmuligheter, og er like fint til krydder på kjøkkenet, som til flasker og krukker på badet, eller til pyntegjenstander på stuebordet. Brettet er food safe.
102849
NY

aytm unity trebrett 24x24 valnøtt

Trebrett 24x24 cm, Unity i valnøtt, fra AYTM. Stilrent og elegant brett i vakker valnøtt. Brettet har uendelige bruksmuligheter, og er like fint til krydder på kjøkkenet, som til flasker og krukker på badet, eller til pyntegjenstander på stuebordet. ​ Brettet er food safe.
102850
NY

aytm grasil lysestake forest/gull

Lysestake, Grasil i forest/gull, fra AYTM. Lekker lysestake i perfekt kombinasjon mellom marmor og jern. Med en solid base i grønn marmor og en utsøkt, gullfarget lysholder, sørger Grasil lysestake for en uslåelig eleganse og et helt unikt uttrykk. Et stemningsskapende dekorelement og et blikkfang i hjemmet.
102846
NY

aytm grasil lysestake sort/gull

Lysestake, Grasil i sort/gull, fra AYTM. Lekker lysestake i perfekt kombinasjon mellom marmor og jern. Med en solid base i sort marmor og en utsøkt, gullfarget lysholder, sørger Grasil lysestake for en uslåelig eleganse og et helt unikt uttrykk. Et stemningsskapende dekorelement og et blikkfang i hjemmet.
102845
NY

aytm manu lysslukker gull

Lysslukker, Manu, fra AYTM. Elegant, gullfarget lysslukker. Så dekorativ at den fint kan ligge framme.
102842
NY

aytm manu salatbestikk gull

Salatbestikk, Manu, fra AYTM. Lekkert, gullfarget salatbestikk, får hvilken som helst salat til å se fristende ut.
102841