Oppbevaring

Oppbevaring i ulike former og størrelser er en stor del av interiøret, og gode løsninger er viktig for harmonien i et hjem. I utvalget under finner du smarte, dekorative og multifunksjonelle produkter, tilpasset flere av husets rom.

 

Sorter etter:

aytm curva magasinholder messing

Magasinholder, Curva, fra AYTM.Sofistikert og stilig magasinholder i messingbelagt jern. Ikke bare et funksjonelt objekt, men også en skulpturell dekorgjenstand som gir nytt liv til interiøret.
93155

aytm curva magasinholder sort

Magasinholder, Curva i sort, fra AYTM. Sofistikert og stilig magasinholder i sortlakkert jern. Ikke bare et funksjonelt objekt, men også en skulpturell dekorgjenstand som gir nytt liv til interiøret.
103270

aytm curva magasinholder sølv

Sølvfarget magasinholder, Curva, fra AYTM. Sofistikert og stilig magasinholder i rustfritt stål. Ikke bare et funksjonelt objekt, men også en skulpturell dekorgjenstand som gir nytt liv til interiøret.
97479

korbo trådkurv 16 messing

Trådkurv 16 liter, messing, fra Korbo.
105252

korbo trådkurv classic 35 stål

Trådkurv 35 liter, Classic i syrefast, rustfritt stål, fra Korbo.
105251

korbo trådkurv classic 50 stål

Trådkurv 50 liter, Classic i syrefast, rustfritt stål, fra Korbo.
105250

malling living chaka kurv

Kurv, Chaka, fra Malling Living. Kjempefin kurv i naturmateriale. Perfekt til små håndklær og pleieprodukter på badet, som et dekorativt fruktfat eller som oppbevaring av småting hvor som helst i huset.
102793

malling living kurv m/håndtak

Kurv m/håndtak, fra Malling Living. Kjempefin, flettet kurv i naturmateriale. Perfekt til oppbevaring av for eksempel pledd på stua eller leker på barnerommet, men kurven er også fin som potteskjuler eller vedkurv.
102792